Vattenparkshotell - när barnen får välja

Bild på ett hotell med vattenpark i Rhodos

Hotell med vattenpark är barnens favorit. Här får du bada riktigt ordentligt! Att vakna upp på ett hotell med spännande vattenrutschbanor utanför dörren är perfekt för alla badälskare - små som stora. De flesta hotell har flera pooler, magkittlande rutschbanor för våghalsar och lite snällare rutschbanor för de allra minsta.

Här under hittar du våra bästa hotell med egen vattenpark

Hotell i närheten av större vattenparker

Har du fått smak för vattenparker vid det här laget? Vi erbjuder många hotell in närheten av några av Europas största vattenparker – perfekt för dig som hellre vill göra en dagsutflykt med vattenlek, adrenalin och blöta åkattraktioner.

Siam Park på Teneriffa är en av Europas mest välbesökta vattenparker. Parken har ett thailändskt tema med vackert utformade miljöer och plats för både avslappning och aktivitet. Bor du på Laguna Park II har du bara fem minuter med bil till parken.

I Benidorm i spanska Costa Blanca ligger den familjevänliga vattenparken Aqualandia. Här finns över 20 vattenrutschbanor för både stora och små. Ett bra tips på boende är Dynastic Hotel som ligger en tio minuters bilfärd bort.

Faliraki Water Park är en av de största vattenparkerna i Europa och ligger på Rhodos. Parken erbjuder allt ifrån vågpooler till fartfyllda vattenrutschbanor för de våghalsiga. Evita Sun Resort är ett prisvärt boende i närheten.

Känner du dig inspirerad? På bloggen har vi listat våra favoritvattenparker i Costa Brava, och våra topp 5 vattenparker i Europa. Ta en titt!

Andra semestertips…