Alcudia, Mallorca

Club Mac Alcudia

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 6521 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Club Mac ligger i den barnvänliga semesterorten Alcudia. Här bor ni med All Inclusive och det finns gott om aktiviteter för både stora och små. På hotellområdet finns inte mindre än åtta pooler och en stor vattenpark – perfekt för en fartfylld semester.

Här bor ni drygt 1 km från en av Mallorcas bästa sandstränder och hotellet erbjuder gratis strandbuss. Palma flygplats ligger 65 km från hotellet.

Boende
Hotellet består av tre byggnader som alla ligger i ett grönt och lummigt område med närhet till pooler och aktiviteter. Alla rum är ljust inredda och har privat badrum och privat balkong/terrass. I alla rum finns TV, telefon, värdeskåp (mot avgift) och luftkonditionering.

Mat & Dryck .
På hotellområdet finns flera olika restauranger, barer och poolbarer. Här kan du testa på mat får alla världens hörn – hotellet har temakvällar med mat från olika sorters kök. Självklart finns även vegetariska alternativ och barnmeny.

Om hotellet
På Club Mac Alcudia finns åtta pooler och en stor vattenpark med vattenrutschbanor för både vuxna och barn i alla åldrar. Hotellet erbjuder även en mängd olika aktiviteter som minigolf, bordtennis, tennis, volleyboll, fotboll, trampbåt och mycket mer. Hotellet håller även i olika gruppaktiviteter och underhållningsshower.

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan