Resor till Nissi Beach

Semester Nissi Beach

Läs mer om Nissi Beach

Nissi Beach är lugnare område i Agia Napa, en av de mest populära destinationerna för semestrar i Cypern . Med sina sandstränder, Nissi Beach semester är idealiska för familjer som söker en mer avkopplande semester. De som letar efter non-stop festande bör inte vara orolig eftersom Agia Napa är värd för ett antal nattklubbar som kommer att hålla dig till gryningen.

Nissi Beach är en mycket mer avslappnad än Agia Napa så varför inte spendera dina dagar här koppla av på stranden ska du gå till centrum och njuta av vad Agia Napa har att erbjuda. Semester i Nissi Beach erbjuder en klassisk Cypern strandsemester med några av de bästa stränderna på Cypern!

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Nissi Beach

Väder

Cypern har några bra väder året runt så vad gång du besöker du är bunden att uppslukas av föryngrande solsken. Sommarmånaderna är alltid den bästa tiden för semester till Nissi Beach men är väldigt upptagen, så tänk på att stranden kan vara mer upptagna under denna period.

Räkna med temperaturer för att vara i 30-talet och lägre 20s i början av året. Bär alltid en ljus jacka om du besöker på vintern när det kan finnas några oväntade molniga dagar, men på det hela vädret på Cypern är inget annat än fantastisk.

jan 14ºC
feb 14ºC
mars 18ºC
april 22ºC
maj 25ºC
juni 27ºC
juli 28ºC
aug 28ºC
sept 25ºC
okt 23ºC
nov 19ºC
dec 16ºC

Natur

Nissi Beach är en brännpunkt i sig som bara 3 km från Agia Napa, är det en skönhet i sig. Viken är väl skyddad och har ett antal vattensporter som erbjuds om du vill ha mer än bara sola på stranden.

Sevärdheter & kultur

Huvudet i Ayia Napa för festivaler som värd för ett årligt evenemang som presenterar operor, konserter och folkdans som kommer att intressera alla som vill etablera den lokala kulturen.

Äventyr & utflykter

Nissi Beach är bra för vattensporter älskare eftersom det finns mer att erbjuda: tillbringa dagarna åka vattenskidor, vindsurfing, kanot, dykning eller kanske ta en tur ut på en motorbåt. Historia fläktar på Nissi Beach semester bör huvud i Ayia Napa och bege dig till dess mest kända landmärke, Ayia Napa Monastry. Denna banbrytande ger dig en bra inblick i hur orten brukade vara när det var en sömnig fiskeby.

Det finns ett antal butiker på orten är torget det bästa stället att besöka om du vill handla för några vackra handgjorda föremål. Nissi Beach semester är perfekt för familjer som inte bara är det en fantastisk strand, men de kommer att älska att ta en tur till vattenlandet, WaterWorld.

För ungdomar

Torget är den varma platsen i Ayia Napa och är mycket populär bland dem som letar efter en natt av festande. Bara en kort resa bort från Nissi Beach, det finns ett stort antal restauranger, barer och nattklubbar som erbjuds. Familjer som vill ha lite mer av ett lugnare liv bör huvudet ur Nissi Beach och bege dig till Protaras som är mer lågmäld och avkopplande.

Boka din semester redan idag!

Nissi Beach är perfekt för dem med familjer som vill komma bort från det liv och rörelse i Ayia Napa. Men det är perfekt beläget för den som inte vill att semestra i Agia Napa sig men ändå vill uppleva vad den har att erbjuda.

Med fantastisk natur och vackra stränder, Nissi Beach semester är för dig. På stranden och erbjuder bra erbjudanden på boende och flyg så du inte missar och boka din semester i Nissi Beach nu!