Semester Magaluf

Läs mer om Magaluf

Det är platsen där måsarna skrattar sig hesa i Orups sommardänga och en semesterdestination som lockar tusentals svenskar varje sommar. I Magaluf finns sol och bad, ett vibrerande nöjesliv och hotell i massor av olika kategorier – det som behövs för en lyckad semester helt enkelt. För familjer erbjuder vi bland annat populära Sol Katmandu, med en egen nöjespark och ett vattenland! Och för vuxna resenärer som är ute efter just nöjeslivet säljer vi nyheten BH Mallorca. Här bjuds det på konserter, All Inclusive-alternativ och en egen vattenpark som även den är för 18+.

En solresa till Magaluf kan även betyda stor bekvämlighet – här finns både skandinaviska barer och restauranger med svensk tvist.

Visa resmål på kartan

Väder

På Mallorca skiner solen hela sommaren. Temperaturen börjar stiga i maj och under juli och augusti är det upp till 27 grader varmt. Även i september håller värmen i sig och i oktober kan man vänta sig mildare temperaturer.

jan 13ºC
feb 15ºC
mars 16ºC
april 18ºC
maj 21ºC
juni 24ºC
juli 27ºC
aug 27ºC
sept 25ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
dec 13ºC

Boka din semester redan idag!

Magaluf passar de flesta resesällskap med sitt stora utbud av olika slags hotell och fina stränder. Vi på eBeach.se är experter på resor till sol- och baddestinationer och erbjuder bra priser på både flyg och hotell. Det blir en resa att minnas – utan att det måste svida i plånboken.