Billiga sista minuten-resor

Sista minuten-resor

När vädret sviker hemma i Sverige kan det vara härligt att få packa resväskorna och ge sig iväg på en sista minuten-resa* till varmare breddgrader! Oavsett om du har väntat med att boka din resa för att hitta ett riktigt semesterfynd, eller bara är i akut behov av sol och bad, kan du hitta din perfekta solsemester hos oss. eBeach har ett stort utbud av prisvärda resor till soliga resmål.

Vissa sista minuten-resor måste bokas via vår kundtjänst. I så fall framgår detta vid bokningstillfället och du ombeds kontakta vårt säljteam på telefon.

Du kan hitta alla våra resor med snar avresa genom att söka på paketresor i sökformuläret för det datum du vill resa. Klicka i rutan för flexibilitet så visas resor för +/- 3 dagar i förhållande till det datum du valt. Du kan välja att söka på alla resmål samtidigt och sedan sortera och filtrera resultaten för att hitta din perfekta sista minuten-resa.

*Våra sista minuten-resor avser resor med avgång inom kort. Priserna regleras av våra reseleverantörer och är inte alltid nedsatta i pris, om inte en rabatt anges.

Tre tips för en lyckad sista minuten-bokning

  • Var flexibel. Vissa sista minuten-erbjudanden kan ha flyg på obekväma tider såsom tidig morgon eller sent på kvällen. De flesta flygen avgår på dagen eller eftermiddagen, men om du inte är bekymrad så kan du göra riktiga fynd på resor som avgår på lite udda tider.
  • Låt dig bli inspirerad. Att inte ha någon specifik preferens gällande resmål är definitivt något värdefullt när man letar efter prisvärda sista minuten-erbjudanden. Erbjudandena kan variera från allt mellan Costa Brava och Mallorca till Malta eller Lanzarote, så håll ett öppet sinne när du letar deals så kommer priserna automatiskt att sjunka.
  • Håll dig nära hemmet. Sista minuten-resor till resmål på kort avstånd resulterar ofta i lägre priser. Detta beror helt enkelt på att det kostar mindre för flygbolagen att åka dit!

Sista minuten-hotell i Grekland

Inte mycket slår en vecka i Grekland. Den här semesterklassikern bjuder på turkost hav, mängder av historiska monument och fantastiskt god mat, däribland de legendariska rätterna moussaka, fetaost, hummus och souvlaki. I Grekland har varje ö sin egen personlighet, och här på eBeach har vi mängder av erbjudanden till denna vackra övärld.

Här nedan har vi samlat några populära sista minuten-hotell på ett par favoritöar.

Är du intresserad av de mest familjevänliga hotellen på Rhodos? Eller kanske ett vuxenhotell på Kreta? Kolla in våra hotell i Grekland för mer info.

Sista minuten-hotell på Mallorca

Mallorca är sedan länge ett toppresmål för semesterfirare runtom hela världen tack vare sina fantastiska stränder, goda mat och gästvänliga kultur. Här finns något för alla, vare sig du är ute efter familjevänliga hotell, kulturspäckade städer eller kända sevärdheter.

Välj mellan populära orter som familjevänliga Alcudia, historiska Palma och livliga Magaluf. Ta en titt här nedan på våra samlade favorithotell för lyckade sista minuten-resor.

Vill du veta mer om hotell på Mallorca? Här kan du hitta allt från glamorösa lyxhotell till hotell helt inriktade på barnfamiljer.

Sista minuten-hotell på Kanarieöarna

Kanarieöarna är ett av svenskarnas mest älskade resmål, som går att resa till året runt tack vare sina varma somrar och milda vintrar. Graderna kan faktiskt stiga så högt som 27 grader på vintern! Oavsett om du föredrar Gran Canaria, Fuerteventura eller Teneriffa så erbjuder vi sista minuten-hotell för alla smaker och plånböcker.

Tips: Puerto de la Cruz på Teneriffa är ett perfekt resmål för familjer medan Caleta de Fuste passar utmärkt för par.

Andra semestertips…