Vill du iväg på en sista minuten-resa?

Sista minuten-resor

När vädret sviker hemma i Sverige är det inte mycket som slår en sista minuten-resa* till varmare breddgrader! Här på eBeach.se erbjuder vi ett stort utbud av solsemestrar till en mängd olika semesterdestinationer.

Eftersom det är snar avresa så kan det vara så att du behöver ringa in till vår kundtjänst och boka resan. I så fall når du oss enkelt på nummer 08 – 503 364 18 och en av våra duktiga säljare hjälper dig att boka resan direkt över telefon.

Här hittar du några av våra bästa sista minuten-resor

*Våra sista minuten-resor avser resor med avgång inom kort. Priserna regleras av våra reseleverantörer och är inte alltid nedsatta i pris, om inte en rabatt anges.

Res till värmen

Vi erbjuder flyg från flera av de största flygplatserna i Sverige. Här under kan du kika på avgångar snart från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.

Boka din sista minuten-semester i tre steg

Eftersom vi samarbetar med många olika flyg- och hotelleverantörer, har vi ofta ett bra utbud av flyg och hotell för er som vill resa snart. Här ovan kan du söka efter en sista minuten-resa som passar dig! Du bokar din resa enligt stegen här nedan.

I steg 1 väljer du ett flyg som passar dig.

I steg 2 kan du utforska vårt breda hotellutbud och välja både rumstyp och måltidsval.

I steg 3 är du nästan klar. Välj om du vill boka transfer och extraval, sedan fortsätter du till betalning.

Andra semestertips…