Information om aktuella händelser


Aktuell information om coronaviruset

Vi följer noga utvecklingen av Covid-19 (coronaviruset) och förlitar oss på information och reserekommendationer från Utrikesdepartementet (UD) Vi förstår att du som har en resa inbokad eller funderar på att boka en resa har frågor och funderingar - du hittar mer information på vår sida för aktuell information gällande coronaviruset.

Med anledning av situationen med Thomas Cook Group

23 september 2019

Idag har Thomas Cook Group ansökt om konkurs. Detta är ett mycket tråkigt besked som påverkar bolagets kunder och anställda.

En sådan händelse skapar turbulens i reseindustrin och vi förstår att det kan uppstå oro kring bokade resor och ekonomiskt skydd, oavsett vilket reseföretag eller flygbolag man har bokat sin resa med. Vi vill därför förtydliga att alla paketresor bokade med eBeach.se är skyddade av paketreselagen. I enlighet med resegarantilagen har eBeach.se ordnat med resegaranti hos Kammarkollegiet, vilket innebär att du kan få ekonomisk ersättning om någon del av din paketresa blir inställd eller avbruten om vi, eller en leverantör, skulle drabbas av insolvens.

Primera Air försätts i konkurs

02 oktober 2018

eBeach.se nåddes igår kväll av beskedet att flygbolaget Primera Air kommer att ansöka om att försättas i konkurs, vilket betyder att deras flygavgångar ställs in. Vi gör allt vi kan för att hjälpa våra kunder som har en flygresa bokad med Primera Air, så att de kan få den solsemester de har bokat och för att de kommer hem som planerat.

Vi jobbar för fullt på att hitta alternativa flygresor, och att i turordning kontakta de kunder som påverkas via telefon och mejl.

Uppdatering om jordbävningen i grekiska och turkiska ö-världen

24 juli 2017

Hotellen som våra resenärer är inbokade på är öppna och all flygtrafik går nu som vanligt till och från området som blivit påverkat av jordbävningen, vilken inträffade natten till fredagen den 21 juli.

Vi fortsätter att hålla oss uppdaterade om UDs rekommendationer och det finns i nuläget ingen avrådan att resa till området.

Jordbävning i grekiska och turkiska ö-världen

21 juli 2017

Natten till fredag har en jordbävning inträffat i havet mellan Kos i Grekland och Bodrum i Turkiet. Känningar av jordbävningen har också rapporterats från Rhodos, men det är Kos som påverkats mest av skalvet.

Vi håller oss uppdaterade om UDs rekommendationer och för tillfället finns ingen avrådan att resa till någon av de drabbade destinationerna. Flygplatserna och hotellen där våra resenärer är inbokade är öppna som vanligt.

Vi håller för tillfället på att kontakta kunder som direkt berörs av det inträffade.

Vi kommer här att uppdatera informationen löpande.

Hurghada, Egypten

14 juli 2017

Vi är medvetna om den fruktansvärda händelsen i Hurghada, där två turister från Ukraina har förlorat sina liv och fyra har skadats. Gärningsmannen har arresterats.

I nuläget avråder Utrikesdepartementet (UD) inte från avresor till Hurghada. Om detta skulle ändras, kommer vi att höra av oss till berörda resenärer. I nuläget avgår våra resor som vanligt. Om du just nu befinner dig i Hurghada och vill komma i kontakt med oss, vänligen ring telefonnumret som finns i din bokningsbekräftelse, så hjälper vår kundserviceavdelning dig.

Vi uppdaterar löpande denna sida med ny information. Vi uppmanar även våra kunder att hålla sig uppdaterade i media och att regelbundet innan avresa läsa Utrikesdepartementets reserestriktioner.