Information om aktuella händelser

Primera Air försätts i konkurs

02 oktober 2018

eBeach.se nåddes igår kväll av beskedet att flygbolaget Primera Air kommer att ansöka om att försättas i konkurs, vilket betyder att deras flygavgångar ställs in. Vi gör allt vi kan för att hjälpa våra kunder som har en flygresa bokad med Primera Air, så att de kan få den solsemester de har bokat och för att de kommer hem som planerat.

Vi jobbar för fullt på att hitta alternativa flygresor, och att i turordning kontakta de kunder som påverkas via telefon och mejl.

Uppdatering om jordbävningen i grekiska och turkiska ö-världen

24 juli 2017

Hotellen som våra resenärer är inbokade på är öppna och all flygtrafik går nu som vanligt till och från området som blivit påverkat av jordbävningen, vilken inträffade natten till fredagen den 21 juli.

Vi fortsätter att hålla oss uppdaterade om UDs rekommendationer och det finns i nuläget ingen avrådan att resa till området.

Jordbävning i grekiska och turkiska ö-världen

21 juli 2017

Natten till fredag har en jordbävning inträffat i havet mellan Kos i Grekland och Bodrum i Turkiet. Känningar av jordbävningen har också rapporterats från Rhodos, men det är Kos som påverkats mest av skalvet.

Vi håller oss uppdaterade om UDs rekommendationer och för tillfället finns ingen avrådan att resa till någon av de drabbade destinationerna. Flygplatserna och hotellen där våra resenärer är inbokade är öppna som vanligt.

Vi håller för tillfället på att kontakta kunder som direkt berörs av det inträffade.

Vi kommer här att uppdatera informationen löpande.

Hurghada, Egypten

14 juli 2017

Vi är medvetna om den fruktansvärda händelsen i Hurghada, där två turister från Ukraina har förlorat sina liv och fyra har skadats. Gärningsmannen har arresterats.

I nuläget avråder Utrikesdepartementet (UD) inte från avresor till Hurghada. Om detta skulle ändras, kommer vi att höra av oss till berörda resenärer. I nuläget avgår våra resor som vanligt. Om du just nu befinner dig i Hurghada och vill komma i kontakt med oss, vänligen ring telefonnumret som finns i din bokningsbekräftelse, så hjälper vår kundserviceavdelning dig.

Vi uppdaterar löpande denna sida med ny information. Vi uppmanar även våra kunder att hålla sig uppdaterade i media och att regelbundet innan avresa läsa Utrikesdepartementets reserestriktioner.