Tävlingsvinnare med eBeach.se

Tävlingsvinnare

Har du varit med och tävlat i någon av våra tävlingar? Här under ser du vilka de lyckliga vinnarna var.

Vinnare av en resecheck värd 10 000:- vid anmälan till vårt nyhetsbrev

- Vinnare i juni 2014: Den lyckliga vinnaren var Cecilia från Lidköping som gav den bästa motiveringen av sin favoritdestination. Stort grattis från eBeach.se!

- Vinnare i januari 2015: Den lyckliga vinnaren var Peggy från Märsta som gav den bästa motiveringen av vem hon ville ta med sig på sin semesterresa. Stort grattis från eBeach.se!

- Vinnare i juni 2015: Den lyckliga vinnaren var Eva från Stoby som gav den bästa motiveringen av sin favoritdestination. Stort grattis från eBeach.se!

- Vinnare i januari 2016: Den lyckliga vinnaren var Catharina från Bromma, vars galna semesterminne var allra roligast. Stort grattis från eBeach.se!

- Vinnare i juni 2016: Den lyckliga vinnaren var Camilla, som gav den bästa motiveringen av det allra bästa med en solsemester. Stort grattis från eBeach.se!

- Vinnare i januari 2017: Den lyckliga vinnaren var Sofia, som gav den bästa motiveringen av sitt nästa drömresmål. Stort grattis från eBeach.se!

- Vinnare i juni 2017: Den lyckliga vinnaren var Jenny, som gav den bästa motiveringen av sitt nästa drömresmål. Stort grattis från eBeach.se!

- Vinnare i januari 2018: Den lyckliga vinnaren var Anna, som gav den bästa motiveringen av sitt nästa drömresmål. Stort grattis från eBeach.se!

Vinnare vid medverkan i vår konsumentundersökning om semestervanor

- November 2015: Vinnare av en resecheck värd 5 000:- är Rune som gav den bästa motiveringen av vilken kändis han helst hade tagit med sig på en solsemester. Grattis!

- Juli 2016: Vinnare av en resecheck värd 3 000:- är Lise-lotte som gav den bästa motiveringen av sitt nästa drömresmål. Grattis!

- November 2016: Vinnare av en resecheck värd 3 000:- är Mikaela som gav den bästa motiveringen av vilken kändis hon skulle vilja ta med sig på semesterresan. Grattis!

- November 2016: Vinnare av en resecheck värd 2 500:- är Karolina som gav den bästa motiveringen av sitt favoritresmål. Grattis!

- Februari 2017: Vinnare av en resecheck värd 2 500:- är Päivi som gav den bästa motiveringen av sitt nästa drömresmål. Grattis!

- Juni 2017: Vinnare av en resecheck värd 2 500:- är Cecilia som gav den bästa motiveringen av det allra bästa med en solsemester. Grattis!

- Oktober 2018: Vinnare av en resecheck värd 2 500:- är Päivi som gav den bästa motiveringen av sitt nästa drömresmål. Grattis!

- Februari 2019: Vinnare av en resecheck värd 5 000:- är Malin som gav den bästa motiveringen av sitt nästa drömresmål. Grattis!

- Juli 2019: Vinnare av en resecheck värd 5 000:- är Ingalill som gav den bästa motiveringen av det allra bästa med en solsemester. Grattis!

- Januari 2020: Vinnare av en resecheck värd 5 000:- är Zehra. Grattis!

Vinnare i vår adventskalender på Facebook: Var är Sixten?

- Vinnare i första luckan, 6 december 2015: Vinnaren av en resecheck värd 1 000:- är Paola som var först med att skicka in rätt svar. Sixten befann sig i Mallorcas vackra huvudstad Palma. Stort grattis från eBeach.se!

- Vinnare i andra luckan, 13 december 2015: Vinnaren av en resecheck värd 1 000:- är Beata som var först med att skicka in rätt svar. Sixten befann sig i charmiga Rhodos stad. Stort grattis från eBeach.se!

- Vinnare i tredje luckan, 20 december 2015: Vinnaren av en resecheck värd 1 000:- är Susanna som var först med att skicka in rätt svar. Sixten befann sig i Maspalomas på soliga Gran Canaria. Stort grattis från eBeach.se!

- Vinnare i fjärde luckan, 23 december 2015: Vinnaren av en resecheck värd 2 500:- är Jennifer som var först med att skicka in rätt svar. Sixten befann sig såklart i häftiga Dubai. Stort grattis från eBeach.se!

Vinnare i vår TV-reklamstävling: Vilken kändis är rösten i vår reklamfilm?

Rätt svar är såklart komikern Robert Gustafsson! Vinnaren av en resecheck värd 5 000:- är Emma Olsson. Hennes motivering av vilken kändis hon helst skulle ta med sig på en solsemester löd:

Jag skulle då förespråka, att till Maldiverna åka. Ett ställe med härlig strand, med alldeles vit sand. Med mig skulle jag Channing Tatum tvinga, och roa mig med att spana in hans vackra bringa. Har jag tur bjuder han på ett danssteg eller två, en semester med honom blir svår att klå!