Semester i november

Var är det varmt i november?

Var är det varmt i november?

När novembermörkret lägger sig över Sverige är en solsemester välbehövd. Vare sig du reser med partnern på en romantisk semester eller med familjen på höstlovet har vi något för dig. I Mauritius ligger temperaturerna ofta omkring 25 - 30°C. Gran Canaria och Teneriffa bjuder också på värme en bit över 20-gradersstrecket.

Gran Canaria

Tack vare sitt läge utanför Västafrikas kust kan du njuta av varma temperaturer långt in på hösten på Gran Canaria. I november ligger medeltemperaturen omkring behagliga 22°C och vattentemperaturen är fortfarande runt 20°C. Enstaka regnskurar kan förekomma, men i så fall handlar det om mycket små mängder.

Mauritius

Om du letar efter en solsemester i november är Mauritius ett bra val. Tack vare det tropiska, varma klimatet ligger temperaturen på strax under 30°C och vattnet är nästan lika varmt. När du åker på vinterhalvåret har regnperioden precis tagit slut i Mauritius, så här kan du se fram emot härliga dagar där du slipper ta med dig regnstövlarna.

Teneriffa

November är en perfekt tid att besöka Teneriffa. Även om kvällarna är lite svalare än under högsommaren är det fortfarande varmt och skönt med temperaturer kring 22°C. Dessutom är priserna billigare än resten av året, så du kan passa på att fynda ditt favorithotell till plånboksvänligt pris.

Andra semestertips…