Semester i november

Var är det varmt i november?

Var är det varmt i november?

När novembermörkret lägger sig över Sverige är en solsemester välbehövd. Vare sig du reser med partnern på en romantisk semester eller med familjen på höstlovet har vi något för dig. I Dubai ligger temperaturerna fortfarande omkring 30°C. Gran Canaria och Fuerteventura bjuder också på värme en bit över 20-gradersstrecket.

Gran Canaria

Tack vare sitt läge utanför Västafrikas kust kan du njuta av varma temperaturer långt in på hösten på Gran Canaria. I november ligger medeltemperaturen omkring behagliga 22°C och vattentemperaturen är fortfarande runt 20°C. Enstaka regnskurar kan förekomma, men i så fall handlar det om mycket små mängder.

Dubai

Om du letar efter en solsemester i november är Dubai ett bra val. Tack vare det torra, varma klimatet ligger temperaturen på strax under 30°C och vattnet är nästan lika varmt. Regn förekommer i stort sett aldrig och det är i genomsnitt 10 soltimmar om dagen.

Fuerteventura

November är en perfekt tid att besöka Fuerteventura. Även om kvällarna är lite svalare än under högsommaren är det fortfarande varmt och skönt med temperaturer kring 22°C. Dessutom är priserna billigare än resten av året, så du kan passa på att fynda ditt favorithotell till plånboksvänligt pris.

Andra semestertips…