Resor 2019/2020

Utsikt över en badvik på Mallorca

Boka din solsemester 2019/2020

Semestersäsongen är i full gång, och här på eBeach har vi laddat upp med våra bästa hotell för i år, så att du lättare ska kunna välja. Vare sig du åker i vinter, sommar eller i höst så ser vi till att du får garanterad sol på din semester. Du kan välja bland tusentals flyg och hotell så du kan enkelt paxa just ditt favorithotell och välja de flygtider som passar dig bäst.

Populära hotell under sommaren

Här hittar du några av våra mest omtyckta hotell för sommarresan. Många ligger nära stranden och erbjuder massor av aktiviteter för både stora och små. Kika också in våra bästa hotell för sommarresan.

Populära hotell under hösten

Att resa under hösten är perfekt för alla som inte vill trängas på stranden och samtidigt spara pengar. På många håll i Europa kanske det inte är idealt att bada och sola på hösten, men resmål som till exempel Gran Canaria och Cypern är perfekta höstdestinationer för oss som bor i norr. Reser du med familjen? Kolla in våra spännande höstlovsresor.

Här nedan hittar du utvalda höstfavoriter.

Reser du hellre i vinter?

Skippa snön och bättra på solbrännan istället. Vi har erbjudanden till resmål med vintersol, så att du kan fly undan den allra värsta kölden och bada i havet istället. Några favoriter bland både stora och små är bland annat Kanarieöarna, Phuket och Mauritius.

Här nedan hittar du några tips på solsäkra resmål för vintersäsongen. Här finns också fler av våra mest populära hotell för vintern.

Vuxenhotell 2019/2020

Vi älskar barn, men ibland behöver man en liten paus. Vi har samlade vuxenhotell till favoritresmål som Grekland, Spanien och Kanarieöarna. Många av dem har lite lyxigare faciliteter som Jacuzzis och eleganta barer. Ta en titt här nedan och välj din egen favorit.

Andra semestertips