Solsäkra påsklovet i år

Boka påsklovsresan med eBeach.se

Glad påsk! Men hur gör man egentligen påsken så ”glad” som möjligt? Jo, med en solresa såklart. Tjuvstarta sommaren tillsammans med oss och boka en härlig påskresa till värmen!

Väljer du att resa bort i påsk har högsäsongen inte kommit igång, så du slipper trängseln på stranden och har gott om plats för handduken. Nedan har vi handplockat ett urval av våra fantastiska hotell för såväl vuxna som barn, samt några olika All Inclusive-hotell för ytterligande avslappning.

Hotell för familjer

Bästa påskägget? Att hela familjen tillsammans spenderar påsklovet med sol och bad såklart! Vi erbjuder många hotell som passar dig som reser med barn på familjevänliga resmål såsom Rhodos, Mallorca och Kreta. Många erbjuder dessutom All Inclusive, barnklubbar och aktiviteter för både stora och små.

Hotell för vuxna

Vuxnas behov glöms lätt bort under påsken, men faktum är att även vuxna behöver en välbehövd solresa under påsken med lugn och ro, helt utan väckarklockor, livspussel och måsten. Här hittar du några av våra populära hotell bara för vuxna för påskresan så du kan spendera långa dagar i solen, njuta av lyxiga behandlingar på spa eller bara koppla av med en bra bok vid poolen.

All Inclusive-hotell

På påsklovet släpper vi bade hämningar och diet för ett tag och unnar oss de godsaker som vi annars skulle hoppa över, så varför inte passa på att checka in på ett All Inclusive-hotell? På dessa hotell kan man äta så mycket gott som man vill utan att behöva oroa sig för att spräcka budgeten eller för att gå hungrig. Förrätt, huvudrätt, efterrätt, sötsaker, uppfriskande drinkar – här finns allt! Under påsken brukar det även finnas en och annan god påskrätt på menyn. Ni kan se All Inclusive som ett påskägg utan botten, som bara ger och ger utan slut under en veckas tid.

Var är det varmt under påsken?

Hela vitsen med en påskresa till sydligare breddgrader är att det ska vara varmt och skönt, och nedan kan ni se medeltemperaturerna och antal soltimmar på tre av våra mest populära resmål under påsken: Rhodos, Mallorca och Kreta. Vi har även tagit med flygtiden till respektive resmål – påsklovet spenderas ju helst i horisontellt läge på en sammetslen sandstrand istället för i luften, så ju kortare resor desto bättre.

Vill ni ha varmare temperaturer än så tipsar vi istället om Fuerteventura, Cypern och Egypten. Ni kan läsa mer om dessa härliga resmål i vår väderguide för april.

Andra semestertips...