Boka kompisresan med eBeach.se

Kompissemester

Ibland är en solsemester med vännerna precis vad man behöver för att varva ner från jobb- och studiestress. Ett par dagar i värmen räcker dessutom länge när vädret hemma i Sverige sviker. Här har vi samlat populära hotell som ligger i några av de hetaste partyorterna i Europa – perfekt för dig som vill kombinera sol och strand med uteliv.

Livliga hotell på Mallorca

Mallorca har flera orter som kan definitivt kan räknas med på topplistan för partyresorter. Däribland det legendariska Magaluf. Många av hotellen här tar in internationellt kända DJs, anordnar poolpartyn och såklart: Riktigt goda frukostar.

Vill du se fler hotell på Mallorca? Ta en titt här.

Livliga hotell på Malta och Cypern

Öarna Malta och Cypern i Medelhavet må vara små jämfört med grannländerna, men i själva verket så finns här några av de bästa uteliven i Europa. Här kan du välja från allt mellan prisvärda lägenhetshotell till lite lyxigare hotell med spa/ eller gymfaciliteter. Ta en titt här nedan på våra handplockade hotell på Malta och Cypern.

Livliga hotell i Spanien

Den spanska östkusten är vida känt för sitt partyliv, Här ligger de legendariska orterna Marbella, Benidorm och Benalmadena, hem till några av de mest populära klubbarna och barerna i Europa. Hotellen här är specifikt designade för allt som kan tänkas behövas på en partysemester. Ta en titt här nedan.

Livliga hotell i Grekland

Det toppbokade Grekland har sedan länge trollbundit resenärer av alla slag med sina drömska stränder, goda mat och gästvänliga kultur. Här har varje ö sin egen personlighet, och vi älskar det! Två rekommendationer för bra uteliv är Rhodos och Kreta.

Andra semestertips…