Familjeresor till Kanarieöarna

Familj på stranden

Kanarieöarna är vinterns mest älskade resmål. Många populära familjehotell erbjuder All Inclusive och gott om aktiviteter och underhållning för både stora och små. Vi erbjuder också lägenhetshotell som är ett bra alternativ för dig som vill ha möjlighet att laga egna måltider på hotellet.

Familjehotell på Gran Canaria

Gran Canaria hamnar på topplistan år efter år när det gäller familjeresor. Den här solspäckade ön bjuder på kilometerlånga stränder med gyllene sand, och massvis av aktiviteter för både stora och små. Välj mellan flera omtyckta semesterorter, som den kulturella huvudstaden Las Palmas, legendariska Maspalomas eller kanske stillsamma Puerto Rico? På Gran Canaria har vi gott om hotell för alla smaker, oavsett om du vill bo på ett trivsamt lägenhetshotell eller ett förstklassigt All Inclusive-hotell.

Familjehotell på Teneriffa

Teneriffa har ett milt klimat året om och är ett toppval när det gäller solsemestrar. Här finner du fascinerande lavastränder och äventyrliga vattenparker i mängder. Vare sig du reser med yngre busungar eller tonåringar finns det ett hotell för alla. Välj mellan flera omtyckta semesterorter, som Puerto de la Cruz, Los Cristianos eller Playa de las Americas. Ta en titt här nedan på våra utvalda hotell på Kanarieöarnas största ö.

Familjehotell på Fuerteventura

Om strandhänget är höjdpunkten för dig under semestern kan vi varmt rekommendera Fuerteventura. Fuerteventura är känt för vykortsvackra sandstränder och vattensporter. Här kan du kombinera familjedagar på stranden med att testa på sporter som vindsurfing eller dykning. Hotellen här erbjuder mängder med familjevänliga faciliteter som All Inclusive, roliga barnklubbar och vattenparker. Välj mellan flera populära semesterorter, som Jandia, Corralejo eller Caleta de Fuste.

Svårt att välja? Gör gärna ett quiz på vår blogg och se vilken av öarna ovan som passar dig bäst.

Har du inte hittat det du letade efter?