Kissimmee, Florida

WorldQuest Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2296 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
På WorldQuest Resort bor ni i fina lägenheter utrustade med kokvrå och upp till tre sovrum. Hotellet ligger på kort bilavstånd från Orlandos stora nöjesparker och hotellet kör gratis busstransport till Disney World! Busstransport till ett par av de andra parkerna erbjuds också mot en avgift. På hotellet finns en stor utomhuspool omgiven av en solterrass med en trevlig Hawaiiansk tiki-bar. Hotellet har även ett gym för er som vill träna på semestern. På WorldQuest Resort kan ni laga egen mat med varor som ni handlar i hotellets egna mataffär. I hotellets närområde finns även ett flertal restauranger.

Hur långt är det till närmsta strand?
Orlando är inget sol- och badresemål, det är cirka 100 km till närmsta strand. Det finns däremot flera stora vattenparker i Orlando.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 30 km från Orlando International Airport och 78,4 km från Orlando Sanford International.

Avstånd till Disney World, Universal Studios och Sea World
- 17 km från Universal Studios, ca 13 minuter med bil.
- 7 km från Walt Disney World Resort, ca 7 minuter med bil. Disney World består av flera olika parker på varierande avstånd – det avstånd vi anger är ungefärligt.
- 11 km från Sea World, ca 11 minuter med bil.

Boende
Här bor ni i rymliga lägenheter med upp till tre sovrum. Alla lägenheter har vardagsrum, badrum med badkar, balkong, kabel-/satellit-tv, DVD-spelare, hårfön, WiFi, telefon, tvättmaskin och välutrustat kök med ugn, spis, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare och diskmaskin.

Mat & Dryck
Här finns ingen restaurang men hotellet har en mataffär där ni kan handla varor om ni vill laga egen mat i ert välutrustade kök. I hotellets närområde finns dessutom flera restauranger och ifall ni spenderar era dagar inne på de stora nöjesparkerna finns där massvis med matställen.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Hotellet har ett fräscht poolområde med en stor pool, en bar med Hawaiianskt tema och solstolar där ni kan njuta av välbehövd vila. Ifall ni vill träna på hotellet kan ni använda hotellets gym. För barnen erbjuds en lekplats.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- WiFi
- Bagageförvaring
- Tvättservice
- Parkering

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan