Kissimmee, Florida

Coral Cay Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 661 omdömen

Läs mer om hotellet

Fullt utrustade hem, perfekta för familjer, belägna några minuter från Disney World och med kort avstånd till många av Orlandos sevärdheter, underhållning och matalternativ.

Coral Cay Resort erbjuder fullt utrustade hem bara några minuter från Disney World och andra av Orlandos attraktioner.

Resorten har utomhuspool, barnpool, Jacuzzi, klubbhus med biosalong, arkadcenter, center för affärsresenärer, TV-rum, trådlös internetuppkoppling i klubbhuset och vid poolen, lekplats, picknick och grillfaciliteter samt joggingspår.

Varje hem är möblerat och har utrustat kök, sällskapsrum och matplats, tvättmaskin och torktumlare, kabel-TV med 72 digitalkanaler, privat inhängnad uteplats med Jacuzzi och spelrum.

Sängar:
Lägenheter med 3 sovrum: 1 rum med queensäng, 2 rum med två enkelsängar vardera och en bäddsoffa i vardagsrummet för upp till 8 personer.
Lägenheter med 4 sovrum: 2 rum med queensäng, 2 rum med två enkelsängar vardera och en bäddsoffa i vardagsrummet för upp till 10 personer.
Alla personer använder de befintliga sängarna.

**Ingen städning under vistelsen (extra rengöring kan betalas på plats).

Detta hotell har en obligatorisk hotellavgift på 15-35 USD per rum och natt, i undantagsfall kan den vara högre. Avgiften ska betalas direkt till hotellet vid ankomst, då man även får veta det exakta beloppet. Denna avgift ingår inte i bokningspriset. Adress: 2300 Carval Circle, Kissimmee, FL 34746, USA

· Luftkonditionering
· Pool
· Barnpool
· Telefon
· TV

Avstånd till centrum 8 km (Kissimmee)
Avstånd till flygplats 33 km (MCO)

Visa hotell på kartan