International Drive, Orlando

Hilton Orlando

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 6847 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Stort hotell med härligt poolområde och närhet till nöjesparkerna. Hilton Orlando ligger på International Drive, ett populärt turistområde med flera restauranger och butiker. Här bor du på gångavstånd till Sea World, och en kort bil-/bussresa från Disney World och Universal Studios. På hotellområdet finns två fina pooler, lazy river och en vattenrutschbana. Vill du koppla av kan du besöka hotellets spa eller njuta av en god middag på någon av hotellets restauranger.

Hur långt är det till närmsta strand?

Orlando är inget sol- och badresemål, det är cirka 100 km till närmsta strand. Det finns däremot flera stora vattenparker i Orlando.

Avstånd till Disney World, Universal Studios och Sea World

.

Disney World – ca 10 km till närmsta nöjespark. Disney World består av flera olika nöjesparker på ett stort område.

Universal Studios – ca 8 km

Sea World – ca 1,5 km

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 20 km från Orlando International Airport 65 km från Orlando Sanford Airport.

Boende

Fina och moderna dubbelrum. I alla rum finns luftkonditionering, TV, minikyl, kaffefaciliteter, värdeskåp, alarmklocka, hårtork och badrum med badkar/dusch.

Mat & Dryck

Hilton Orlando har flera restauranger, bl.a. ett steakhouse och en huvudrestaurang med frukostmeny och Starbucks- kaffe. Här finns även flera barer.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

På hotellområdet finns två uppvärmda pooler, jacuzzi och en vattenrutschbana. Här finns även en såkallad ”lazy river” där du kan guppa runt på en luftmadrass. Hotellet erbjuder gott om aktiviteter – utmana familjen i minigolf, volleyboll eller tennis! Här finns även ett fitnesscenter med 18 års gräns där du kan träna på gym eller njuta av en spabehandling.

Övriga tjänster

  • 24 timmars reception

  • Hiss

  • WiFi

  • Parkering

  • Biluthyrning

  • Rumsservice

  • Tvättservice

Lokal avgift kan tillkomma för vissa av faciliteterna.