International Drive, Orlando

Enclave Suites by Sky Hotels & Resorts

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 6299 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

The Enclave Suites i Orlando är ett trevligt lägenhetshotell som omges av gröna trädgårdar och en vacker sjö. Ni bor på bekvämt bilavstånd från Orlandos stora nöjesparker och till Universal Studios, SeaWorld och vattenparken Wet ’n Wild kör hotellet gratis busstransport. På hotellet finns två stora pooler, två barnpooler och en härlig inomhuspool. För barnen finns en hotelldriven internationell barnklubb och en lekplats. När ni är hungriga kan ni laga egen mat, eller besöka hotellets food court där ni hittar olika matställen som främst serverar snabbmat. Hotellet har även ett snabbköp där ni kan köpa enkla matvaror för egen matlagning.

Hotellet kör förutom deras gratisbuss till Universal, Sea World och Wet ’n Wild också en buss till Disney Worlds parker, men mot en avgift.

**Observera att hotellet inte tillåter bokningar från resenärer under 21 år. På hotellområdet måste 18-åringar vistas i sällskap med en målsman.**

Hur långt är det till närmsta strand?

Orlando är inget sol- och badresemål, det är cirka 100 km till närmsta strand. Det finns däremot flera stora vattenparker i Orlando.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 24 km från Orlando International Airport och 58 km från Orlando Sanford International.

Avstånd till Disney World, Universal Studios och Sea World

 • 3,5 km från Universal Studios, ca 5 minuter med bil.

 • 13 km från Walt Disney World Resort, ca 13 minuter med bil. Disney World består av flera olika parker på varierande avstånd det avstånd vi anger är ungefärligt.

 • 8 km från Sea World, ca 10 minuter med bil.

Boende

Här bor ni antingen i enrumslägenhet (40 m2) eller i trerumslägenhet (55 m2) med ett vardagsrum och två sovrum. I lägenheterna har ni även luftkonditionering, balkong/terrass, tv med lokala kanaler, värdeskåp (avgift) och badrum med badkar eller dusch, samt toalett. Ni har även en välutrustad kokvrå med ugn, kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, diskmaskin, kaffebryggare och matplats.

Mat & Dryck

Här finns en food court med olika matställen som främst serverar snabbmat och ett café. Ni har även en egen kokvrå där ni kan laga egen mat med matvaror som ni kan köpa i hotellets snabbköp. Ni bor nära flera lokala restauranger och ifall ni spenderar dagarna i någon av de stora nöjesparkerna finns där massvis med restauranger, cafén och barer.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Ifall ni vill bada på hotellet finns här två utomhuspooler, två barnpooler, en inomhuspool och en jacuzzi. Vid utomhuspoolerna finns en solterrass med solstolar som ni är fria att använda. Hotellet har även ett gym för er som vill träna på semestern och en tennisbana som går att hyra.

Övriga Tjänster

 • 24 timmars-reception

 • WiFi

 • Uttagsautomat

 • Bagageförvaring

 • Tvättservice

 • Snabbköp

 • Gratis busstransport till Universal Resort, Sea World och Wet ’n Wild

 • Busstransport mot avgift till Disney World

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.