Antalya, Antalya

Swandor Hotel and Resort/Topkapi Palace

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2474 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Här bor ni på ett hotell med egen vattenpark*, precis på stranden Lara Beach. Swandor Hotel and Resort/Topkapi Palace är byggt i arkitektur inspirerad av Mellanöstern och de gamla sultanpalatsen. Hotellets vattenpark är stor och erbjuder massor av olika vattenrutschbanor för gäster i alla åldrar. Här finns även en ’lazy river’ där ni kan slappna av efter att adrenalinet rusat i de snabbare åken! Hotellet har även ett flertal andra aktiviteter på området och flera restauranger för när hungern slår till.

Wow Topkapi Palace är officiellt ett femstjärnigt hotell. eBeach.se anser att det håller fyrstjärnig standard.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger precis på stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 18,8 km från Antalyas flygplats.

Boende
Här bor ni i rymliga rum, med luftkonditionering, satellit-tv, värdeskåp, tofflor, hårfön, badrum och balkong eller terrass. Ni kan även boka familjeduplexrum som är byggt i två våningar, med ett sovrum på nedervåningen och ett på ovanvåningen.

Mat & Dryck
Här finns en huvudrestaurang som serverar buffé, samt tio à la carte-restauranger som hotellet delar med grannhotellet WOW Kremlin. November-mars är bara fyra av dessa öppna. Hotellet har även tio barer (sex öppna november-mars). Dessa inkluderar en juicebar.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Swandor Hotel and Resort/Topkapi Palace har en stor vattenpark* med ett flertal vattenrutschbanor och poolområden. Här kan ni susa ner i de snabbaste banorna, eller avslappnat flyta fram i parkens ’lazy river’. Badhanddukar finns att låna på hotellet. När ni vill syssla med något annat än att utforska vattenparken kan ni prova på sporter som basket, strandvolleyboll och minifotboll. För barnen finns även en lekplats och en internationell barnklubb.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- WIFI (allmänna utrymmen)
- Snabbköp
- Valutaväxling
- Tvättservice

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan