Antalya, Antalya

Ozkaymak Falez Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 531 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Här bor ni centralt i Antalya, 200 meter från hotellets privata strand. Hit kör hotellet en gratis strandbuss. Ozkaymak Falez Hotel är ett något slitet och åldrat hotell. Här passar det att bo om fokuset ligget på att ha nära till stadens nöjesliv, istället för hög boendestandard.

Hotellet har två utomhuspooler, varav en har vattenrutschbana, en barnpool och en inomhuspool. Inne på hotellets restaurang La Pergola serveras buffé och inne på restaurang Methap serveras måltider à la carte. Hotellet har ett spa med bastu och turkiskt bad.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellets privata strand hittar ni 200 meter bort. Hit kör hotellet privat strandbuss.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 20 km från Antalyas flygplats.

Boende

Här bor ni i rum med satellit-tv, luftkonditionering och minibar. Alla rum har dessutom balkong.

Mat & Dryck

Här finns en bufférestaurang som heter La Pergola – här kan ni välja att äta utomhus. Hotellet har också en à la carte-restaurang, där ni har vacker utsikt mot havet. Hotellet har även en lobbybar där ni ofta kan njuta av pianomusik om kvällarna.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns två utomhuspooler, varav en har vattenrutschbana. Här finns även en barnpool och en inomhuspool. Inne på hotellets spaavdelning hittar ni bastu och turkiskt bad. Hotellet har en privat strand 200 meter från hotellet dit hotellet kör strandbuss.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WIFI

  • Valutaväxling

  • Tvättservice

  • Bagageförvaring

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.