Kemer, Antalya

Crystal Prestige Elite

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2736 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Amara Prestige Elite ligger vackert beläget, en kort promenad från stranden. Det stora hotellområdet bjuder på en mängd aktiviteter och faciliteter för både stora och små. De vuxna kan bland annat spela tennis eller njuta av spabehandlingar, medan barnen kan leka på lekplatsen och delta i barnklubbens roliga aktiviteter. På poolområdet finns flera pooler, varav en har vattenrutschbanor, och hotellets restauranger bjuder på både varierade bufféer och italienska á la carte-rätter.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 300 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 35 km från Antalyas flygplats.

Boende

Du bor här i rum med balkong eller terrass. Samtliga har luftkonditionering, tv, telefon, internet, hårtork och minibar.

Mat & dryck

I hotellets huvudrestaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Det finns också en särskild barnrestaurang med en buffé som är anpassad för barn (öppen lunch och middag). Hotellet har flera á la carte-restauranger med bland annat italienska och turkiska rätter. Det finns också flera barer där du kan beställa snacks, glass och olika sorters drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har flera pooler och barnpooler, varav en har flera vattenrutschbanor. Aktiviteter som erbjuds är bland annat tennis, pingis och icke-motoriserade vattensporter. Barnen kan leka på lekplatsen och delta i barnklubbens aktiviteter. Det finns också ett spa, samt att kostnadsfritt internet är tillgängligt över hela hotellområdet.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Luftkonditionering

  • Barnpassning

  • Internet

  • Tvättservice

  • Rumservice

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.