Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer

Kemer, Antalya

Amara Dolce Vita

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2884 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Amara Dolce Vita ligger precis vid en Blue Flag-certifierad strand med lugnt, turkosblått vatten. Hotellets rum är stora och elegant inredda, och hotellet har ett överflöd av restauranger och andra faciliteter. Hotellet är det perfekta valet för de som vill njuta av en aktivitetsfylld semester i solen.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 78 km från Antalyas internationella flygplats.

Boende
Alla rum på Amara Dolce Vita har ett privat badrum med hårtork, AC, TV, telefon, minibar, säkerhetsskåp och balkong eller terrass.

Mat & dryck
Utöver bufférestaurangen, finns här 10+ a la carte-restauranger som serverar allt från italienskt till kinesiskt. Vill man prova turkisk mat tipsar vi om den traditionella restaurangen Kuşhane. Har man istället lite ont om tid erbjuds snabbmat på The Hook. Även en vinbar finns på området om man vill smaka såval inhemska som internationella viner.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Gäster kan besöka hotellets pooler eller vattenpark, samt spa- och fitnesscentret. Utöver detta så finns det möjlighet att ta del av aerobicslektioner, barnklubb, tennisbanor, olika vattensporter och kvällsunderhållning.

Övriga tjänster
- Basketplan
- Volleyboll
- Cykeluthyrning
- Bibliotek
- Bastu
- Turkiskt bad

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.