Antalya, Antalya

Club Hotel Sera

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2300 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Här bor ni på ett omtyckt hotell nära Lara Beach. Hotellet erbjuder flera pooler, ett spa och ett gym. För yngre gäster finns här en internationell barnklubb som organiserar lekar och aktiviteter för barnen under dagen. Ni hittar även möjlighet att spela tennis på hotellområdet – här finns något för alla. Hotellet har ett flertal restauranger varav en serverar buffé med internationell och turkisk mat. På Club Hotel Sera kan ni bo med All Incluisve.

Hur långt är det till närmsta strand?

Ni bor precis vid Lara Beach.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 12,7 km från Antalyas flygplats.

Boende

Alla rum är utrustade med luftkonditionering, telefon, satellit-tv, radio, värdeskåp, minibar, balkong, badrum, hårfön och rumservice.

Mat & Dryck

Här finns ett All Inclusive-alternativ. Då ingår alla måltider, samt snacks och drycker fram till kl 03:00. Hotellet har en inomhusrestaurang, en utomhusrestaurang och en snackrestaurang. Här finns även 7 barer.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns ett flertal pooler varav en är en härlig inomhuspool i hotellets spadel. På stranden nedanför hotellet finns en privatägd del där bara hotellets gäster får använda solstolar och parasoll. På hotellet kan ni även spela tennis, basket och bordtennis eller delta i aerobics-klasser. I hotellets spadel hittar ni bastu, ångbad och möjlighet att få massage.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WIFI (gratis i allmänna utrymmen)

  • Valutaväxling

  • Bagageförvaring

  • Tvättservice

  • Snabbköp

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.