Belek, Antalya

Crystal Waterworld Resort & Spa

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2167 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Crystal Waterworld Resort & Spa är ett stort hotellkomplex som erbjuder en härlig semesterupplevelse för hela familjen. Här hittar du ett stort poolområde med flera roliga vattenrutschbanor för både stora och små. Du kan även välja bland en mängd olika restauranger som alla har olika inriktning, så som italiensk, japansk och latinamerikansk mat. På hotellets spa kan du bland annat unna dig ansiktsbehandlingar, hydroterapi och massage.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 42 km från Antalyas flygplats.

Boende
Du kan här välja mellan att bo i standardrum, terrassrum, superiorrum och familjerum. Det finns även fyra bröllopsrum och fyra bröllopssviter. Samtliga har tv, hårtork, telefon, luftkonditionering, trådlöst Internet och minibar.

I standardrummen (27 kvm stora) så kan upp till tre personer bo. Terrassrummen (23 kvm) passar upp till två personer och dessa har även en stor terrass. Superiorrummen (23 kvm) har utöver ovan nämnda faciliteter också havsutsikt.

Familjerummen (33 kvm) passar upp till fyra personer. Vissa av dessa har också våningssängar och rymmer fem personer.

Bröllopsrummen (23 kvm) och bröllopssviterna (50 kvm) har även en stor terrass med solstolar, jacuzzi och havsutsikt.

Mat & Dryck
I hotellets huvudrestaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Här finns även inte mindre än sex á la carte-restauranger med olika inriktning så som till exempelvis japansk, turkisk, latinamerikansk och italiensk mat. Du hittar också fem snackbarer som serverar alltifrån pizza till bakverk samt flera barer där du kan beställa cocktails, juicer och andra läskande drycker.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Hotellet har ett stort poolområde med parasoll och solstolar. Här finns också en vattenpark med sju olika vattenrutschbanor som passar alla åldrar. Du kan även utöva sporter som basket, tennis, strandvolleyboll, pingis, minigolf och diverse vattensporter. På hotellets spa hittar du ett stort utbud av faciliteter och behandlingar så som jacuzzi, turkiskt bad, hydroterapi och massage.

För barnen så finns en miniklubb som anordnar roliga aktiviteter dagtid. Hotellet har också ett underhållningsprogram med bland annat en nattklubb och liveuppträdanden.

Övriga Tjänster
- 24-timmarsreception
- Internet
- Parkering
- Tvättservice
- Kemtvätt
- Värdeskåp
- Frisör
- Rumservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan