Belek, Antalya

TUI Magic Life Belek

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 6113 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Med sin privata strand, stora poolområde och sitt omfattande underhållningsprogram så är TUI Magic Life Belek ett perfekt val för din nästa familjesemester i Turkiet. Här finns aktiviteter för hela familjen. För barnen finns en barnpool och en barnklubb som anordnar dagliga aktiviteter. De vuxna kan spela tennis, ta en aerobicsklass eller koppla av i jacuzzin. Kvällstid anordnas underhållning för såväl stora som små.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 25 km från Antalyas flygplats.

Boende

Du kan här välja mellan att bo i standardrum, standardrum med våningssängar eller familjerum. Samtliga rum har tv, telefon, internet, minibar, luftkonditionering, hårtork, värdeskåp och balkong eller terrass.

Mat & dryck

I hotellets huvudrestaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Här finns också fyra á la carte-restauranger med italienska, kinesiska, turkiska och fiskrätter. De två sistnämnda ligger på stranden och har uteserveringar. Här finns också flera barer som serverar kylda drycker, snacks och cocktails.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har flera utomhuspooler, varav en vuxenpool, en barnpool och en pool med två vattenrutschbanor. På hotellets privata strand så finns också parasoll och solstolar samt att strandhanddukar erbjuds utan extra kostnad. Ett stort utbud av aktiviteter erbjuds i form av bland annat gymnastik, bordtennis, squash, tennis, vattensporter, dart, boccia och aerobics. Barnen kan leka på lekplatsen, delta i minidisko eller i barnklubben (för barn i åldrarna 4 till 12 år). Under högsäsong finns också en klubb för tonåringar (13 till 16 år). Ett gym finns även och du kan koppla av med turkiskt bad, bastu och massage. Ett underhållningsprogram finns även med kvällsshower, livemusik och andra uppträdanden på hotellets amfiteater.

Övriga tjänster

  • Luftkonditionering

  • Internet

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.