Alanya, Antalya

Armas Prestige

Läs mer om hotellet

Översikt

Armas Prestige är beläget cirka 11 km från staden Alanya, precis vid kusten. Det här fyrstjärniga hotellet bjuder på en fin utomhuspool med rutschkana, en härlig privat strand samt sportfaciliteter – ett perfekt val för en riktig toppensemester.

** OBS! Vissa av ovanstående faciliteter kan vara stängda beroende på årstid eller väderlek. *

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid en klapperstenstrand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 135 km från Antalyas flygplats.

Boende

Här kan du välja mellan standardrum med utsikt ut över landskapet eller havet, och familjerum. Båda rumstyperna inkluderar privat badrum med badkar, minibar, TV, luftkonditionering och värdeskåp (uthyrning).

Mat & dryck

Hotellet har en buffé-restaurang som serverar allt från mättande måltider till glass. Här finns även en lobbybar och en diskobar, samt två barer vid poolen och vid stranden.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Här kan du ta ett dopp i den stora utomhuspoolen med tillhörande barnpool för de yngre. Runtomkring finner du en solterrass med solstolar och parasoll. Om stranden mer är din grej kan du alltid ta en kort promenad ned till den fina klapperstenstranden. Då och då i veckan anordnar personalen även kvällsunderhållning såsom livemusik och karaoke. På spaet kan du koppla av riktigt ordentligt med bastu, massage eller Jacuzzi.

Övriga tjänster

  • Luftkonditionering

  • Pool

  • Internet

  • Spa

  • Sportcenter

  • Solterrass

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.