Alanya, Antalya

Palmeras Beach Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 460 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Palmeras Beach Hotel ligger endast ett stenkast från stranden och är ett utmärkt All Inclusive-val för både familjer och par. Gästerna kan njuta av en avslappad dag på hotellets spa, utomhuspoolen och de suveräna rummen. Palmeras Beach Hotel är den perfekta basen för en solsemester i Alanya.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger på stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 109 km från Antalyas internationella flygplats.

Boende

Hotellet har 300 standard- och familjerum, däribland tre handikappanpassade rum. Alla rum är utrustade med balkong, AC, säkerhetsskåp, minibar, TV, telefon, hårtork och angränsande badrum.

Mat & dryck

Palmeras Beach Hotel har en mängd valmöjligheter för både mat och dryck. Här finns en bufférestaurang, en à la carte-restaurang och flera olika barer.

**Vänligen observera att gästerna endast kan äta på à la carte-restaurangen en gång per sju nätter.**

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet erbjuder en mängd olika aktiviteter och faciliteter för alla åldrar, däribland en utomhuspool, en inomhuspool, en barnpool och en vattenpark. För aktiva gäster finns här ett gym, tennisbanor, basket, volleyboll, pingis och ett fullspäckat underhållningsprogram. Hotellspat erbjuder total avslappning med turkiskt bad, bastu samt massage- och skönhetsbehandlingar. Allt detta medan barnen kan roa sig i lekparken eller delta i barnklubben (4-12 år).

Övriga tjänster

  • Bar

  • Gym

  • Barnklubb

  • Barnpool

  • Sportfaciliteter

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.