Alanya, Antalya

Avena Resort & Spa Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 703 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

På Avena Resort & Spa Hotel bor du cirka 2 km utanför Alanya och här har du bara en kort promenad till stranden. Hotellets poolområde har en utomhuspool med en vattenrutschbana och en anslutande barnpool. De yngre gästerna kan delta i barnklubben, medan de vuxna kan träna aerobics eller njuta av turkiskt bad. Underhållning anordnas i form av roliga aktiviteter och kvällsunderhållning i form av bland annat turkisk afton och livemusik.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 400 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 129 km från Antalyas flygplats.

Boende

Du kan här välja mellan att bo i standardrum (40 kvm stora) eller familjerum (44 kvm). Samtliga har luftkonditionering, tv, telefon, minibar, hårtork och balkong. Städning och byte av handdukar sker 7 dagar/veckan, medan lakan byts var tredje dag.

Mat & dryck

I hotellets huvudrestaurang serveras turkiska rätter i bufféform. Restaurangen har kapacitet på upp till 350 personer och du kan välja mellan att sitta inomhus eller på terrassen. Det finns också två á la carte-restauranger, Avena Cuisine och Brooklyn Bistro. Drycker och snacks kan du beställa på någon av hotellets fyra barer.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en solterrass med en större pool (372 kvm stor) med en vattenrutschbana och en anslutande barnpool (48 kvm). Runtom på terrassen finn solstolar och parasoll. Hotellet har också turkiskt bad, bastu, ångbastu, gym och massagefaciliteter. Du kan spela dart och bocca, eller träna aerobics. För barnen finns en barnklubb. Underhållning erbjuds både dag- och kvällstid i form av bland annat bingo, turkisk afton och livemusik. Internet finns tillgängligt mot avgift.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Luftkonditionering

  • Frisörsalong

  • Souvenirshop

  • Minilivs

  • Rumservice (dygnet runt)

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.