Santa Ponsa, Mallorca

Globales Playa Santa Ponsa

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 699 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Hotell Globales Playa Santa Ponsa ligger i viken Santa Ponsa ca 20 minuter från Palma de Mallorca på ön Mallorcas södra kust. Det här trestjärniga komplexet ligger vid strandpromenaden och är en bekväm utgångspunkt för par och familjer. Det har 209 dubbelrum med moderna bekvämligheter och de flesta har en vacker utsikt mot stränderna och Santa Ponsa Bay. Det finns tre golfklubbar inom tre km från anläggningen och det finns många vattensporter på närliggande stränder.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger ca 300 meter från stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Det här hotellet ligger 30 km från flygplatsen Palma de Mallorca.

Boende

Det finns sammanlagt 209 rum varav 185 dubbelrum och 24 enkelrum. Hotellet har rökfria rum. Alla rum har eget badrum, luftkonditionering, kassafack (mot avgift), dusch, fläkt, telefon, satellit-tv och balkong. Extrasäng finns tillgänglig på begäran.

Mat & dryck

Hotellet har bed and breakfast, halvpension och all inclusive. Hotellet har en restaurang, barlounge, och poolbar. Snacks och drycker (samt cocktails) ingår i all inclusive.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en vuxenpool och en barnpool, solterrass, bastu, tennisbana, internetzon, biljard och bordtennis. Det finns även en lekplats, pub, tv-rum, spelrum och tillgång till internet. I närområdet finns den mängd aktiviteter såsom vattensporter, tre golfbanor, ridning, dykning, paddeltennis, cyklar med mera.

Övriga tjänster

- Tvättservice Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.