Puerto De Soller, Mallorca

Aimia

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1260 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Aimia är ett högklassigt hotell med en vuxen atmosfär, bara 200 meter från Puerto de Sòllers lilla centrum. På hotellet finns ett trevligt poolområde, med en fräsch solterrass av trä och en poolbar med bord och stolar. Mot en extra kostnad kan ni använda hotellets hälsoavdelning, där det finns gym, spa och massageservice. I spat hittar ni en härlig inomhuspool och en bastu. Hotellet har en restaurang där det serveras frukostbuffé och middag à la carte. Rummen på hotellet är fräscha och stilrena, med antingen fransk balkong eller vanlig balkong, beroende på rumstyp.

Puerto de Sòller är en lugn ort som med sin fina strand och gemytliga gator passar perfekt för en romantisk parsemester. I centrum finns restauranger och barer, men här blir inte stökigt.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger bara 200 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 35 km från Palmas flygplats.

Boende

Här kan ni välja mellan att bo i vanliga dubbel/tvillingrum på 17 m2 eller i superiordubbelrum på 25-28 m2. Alla rum har luftkonditionering mellan juni-september, tv, rumsservice kl. 07-23, värdeskåp, minibar, hårtork, badrock och badtofflor. I superiorrummen har ni en rymlig balkong med bord och stolar och i standardrummen har ni en fransk balkong.

Mat & Dryck

Hotellet har en restaurang som serverar buffé till frukost och à la carte till middag. Här finns även en poolbar. Centrum ligger bara en liten promenad bort och där hittar ni fler restauranger och barer.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

På hotell Aimia kan ni slappna av vid den fina poolen, eller inne på hotellets spa (avgift tillkommer). På spat finns en inomhuspool, en bastu samt möjlighet att få massage eller andra skönhetsbehandlingar.

En kväll i veckan håller hotellet i underhållning.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WiFi (gratis)

  • Tvättservice

  • Parkering

  • Hiss (4 våningar)

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.