Porto Colom, Mallorca

Aparthotel Pierre & Vacances Mallorca Cecilia

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 226 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Aparthotel Pierre & Vacances Mallorca Cecilia är ett enkelt hotell i fina Porto Colom på Mallorca. Här finns en pool med en avdelad grundare sektion för barn. Barnen kan även leka på hotellets lekplats, eller var med i hotellets internationella och engelskspråkiga barnklubb. Hotellets värdar anordnar förutom barnklubben även aktiviteter för hela familjen. På hotellet finns även tennisplan och squash plan. I lägenheterna har ni kokvrå så att ni kan laga egen mat, samt en möblerad balkong.

Porto Colom är en charmig fiskeby på sydvästra Mallorca. Orten har en fin strand och ett lugnt men trevligt nöjesliv, med restauranger och en del barer som har öppet sent. I slutet av juni hålls en festival där årligen.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger bara 150 meter från stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger ca 60 km från Palmas flygplats.

Boende

Här bor ni i lägenheter med ett, två eller tre rum. Alla lägenheter har badrum, kokvrå, kylskåp, satellit-tv, telefon, värdeskåp, balkong och luftkonditionering (under högsäsong och beroende på väderförhållanden). WiFi finns tillgängligt i rummen mot en avgift.

**Observera att en deposition på 200 euro per lägenhet eller rum betalas vid incheckning.**

Mat & Dryck

På Aparthotel Pierre & Vacances Mallorca Cecilia bor ni med All Inclusive. Då ingår frukost/brunch mellan 8-11:30, lunch mellan 12-13:30 och middag mellan 19-21. I baren serveras snacks som chips, kakor och glass mellan 13:30-23. Även lokala märken av alkoholhaltiga och icke-alkoholhaltiga drycker serveras.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns en pool med ett grundare och avdelat barnområde. Här finns även en sportplan där ni kan spela tennis eller fotboll. För barnen finns en lekplats och en internationell, engelskspråkig barnklubb som hotellets egna värdar håller i. Hotellvärdarna håller även i sportaktiviteter för äldre gäster.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-rception

  • WiFi (avgift)

  • Cykel-/biluthyrning

  • Tvättservice (avgift)

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.