Palma De Mallorca, Mallorca

INNSIDE Palma Bosque

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 827 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
INNSIDE Palma Bosque är ett populärt hotell i stadsdelen El Terreno i Palma stad. Här finns en stor utomhuspool som håller öppet under sommarmånaderna och omringas av en solterrass med solstolar och parasoll. Utanför sommarsäsongen håller hotellets inomhuspool öppet istället. Ni bor i smakfullt inredda rum med luftkonditionering och balkong. Mot avgift kan ni spela minigolf och bordtennis.

Palma är huvudorten på Mallorca och erbjuder massor av shopping, barer och restauranger.

**Observera att inomhuspoolen, de turkiska baden och bastun kommer att vara stängda för renovation mellan 04/07/2019 - 02/08/2019.**

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger 3 km bort och heter Cala Mayor.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 11,5 km från Mallorcas flygplats.

Boende
Här bor ni i dubbelrum (20 m2) med luftkonditionering (juni-september), balkong, tv, värdeskåp (avgift), minibar (avgift), hårtork och badrum.

Mat & Dryck
Här finns en restaurang, ett café och en bar så att ni både kan beställa mat och dryck på hotellet. Inne i Palma hittar ni även massvis med restauranger och barer.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Hotellet har en stor solterrass med utomhuspool , solstolar och parasoll. Utomhuspoolen är öppen maj till oktober. Mellan oktober och maj är istället hotellets inomhuspool öppen. Mot avgift kan ni spela minigolf och bordtennis på hotellet.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- Wifi
- Valutaväxling
- Bagageförvaring
- Biluthyrning

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.