Torrenova, Mallorca

Kensington

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 68 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Bara 100 meter från centrum i Torrenova ligger hotellet Kensington. De här lägenheterna passar perfekt för en livlig semester med festande. Ett stenkast bort finner du legendariska nattklubbar samt hela tre sandstränder.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger 50 meter från stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 29 km från Palmas flygplats.

Boende

Det här lilla hotellet består av 15 stycken enrumslägenheter som alla har kokvrå, balkong, värdeskåp och privat badrum. Handdukar byts två gånger i veckan och sängkläder byts en gång i veckan.

Mat & dryck

Här finns en restaurang som serverar lokala och internationella rätter. Du bor även med självhushållning vilket innebär att lägenheten är utrustad med allt som behövs för att laga egna goda rätter. I närområdet hittar du många matbutiker och minilivs.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

I närheten finner du tre härliga sandstränder med mycket yta för handduken, samt en hel radda badbutiker som hyr ut utrustning till vattensporter och lekar såsom vattenskidor, snorkling, dykning och bananbåtar. I området finner du många barer, butiker och restauranger. Vill du besöka huvudstaden Palma går bussar regelbundet hit som tar cirka 20 minuter.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Luftkonditionering

  • Restaurang

  • Minilivs

  • Solterrass

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.