Magaluf, Mallorca

HSM Don Juan

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 877 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
I södra delen av den livliga orten Magaluf ligger HSM Don Juan. Hotellet, som välkomnar såväl par som familjer, ligger en kort promenad från sandstranden och i området hittar du en mängd restauranger och butiker. På hotellområdet finns en stor utomhuspool med grundare del för barnen, en bufférestaurang med stor variation av rätter och daglig underhållning för både stora och små.

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger 800 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 27 km från Palmas flygplats.

Boende
Hotellet erbjuder 182 enkelrum och dubbelrum. Samtliga har luftkonditionering, telefon, internet, tv, badrumsartiklar och balkong. Spjälsängar finns tillgängligt på förfrågan. Städning sker 7 dagar/veckan.

Mat & dryck
I hotellets restaurang serveras rätter i bufféform. Du kan välja bland en mängd olika varma och kalla rätter samt desserter. Rätterna är internationella och temamiddagar anordnas. Show cooking erbjuds också. I hotellets snackbar, som är öppen i högsäsong, kan du beställa lättare rätter och olika sorters drycker.

**Vänligen notera att om du väljer att bo med helpension så serveras lunchen på systerhotellet HSM Atlantic Park mellan 1/7 och 23/8 2018.**

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Hotellet har en stor utomhuspool med en separat, grundare del för barnen. Runtom terrassen finns solstolar. Du kan också spela biljard, njuta av massage eller koppla av i TV-rummet. Ett underhållningsprogram finns även med aktiviteter och shower för hela familjen.

Övriga tjänster
- 24-timmarsreception
- Internet
- Bagageförvaring
- Bil- och cykeluthyrning
- Valutaväxling
- Kemtvätt
- Luftkonditionering
- Värdeskåp
- Väckningsservice
- Parkering

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan