Torrenova, Mallorca

Cook's Club Calvia Beach

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Det livliga vuxenhotellet Globales Honolulu ligger på Torrenovas udde, nära till alla nöjen i Magaluf och Palma Nova . Du kan träna på hotellets gym eller slappa vid det soliga poolområdet. Under högsäsongen spelar DJ’s i hotellets bar och i restaurangen serveras rätter i bufféform. Stranden ligger bara några minuter bort och du har nära till ortens välkända nattliv med många barer och klubbar.

Hotellet är inte lämpligt för gäster med gångsvårigheter då ingången till hotellet går via en kort men brant backe och 25 trappsteg.

**Detta är ett vuxenhotell och välkomnar endast gäster över 16 år.**

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 300 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 27 km från Palmas flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder 219 rum som alla är utrustade med luftkonditionering, tv, telefon, internet och balkong eller terrass. Du kan välja mellan att bo i enkelrum eller dubbelrum.

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Rätterna är både lokala och internationella. Du kan välja att bo med All Inclusive. I hotellets bar, The Hill Cocktail House, serveras även drinkar och andra drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en solterrass med en utomhuspool, omringad av solstolar. Du kan även träna på gymmet. Under högsäsongen anordnas happy hour, Dj’s och temakvällar en gång i veckan på hotellets bar. Tack vare det centrala läget har du också nära till Magalufs välkända nattliv med barer och klubbar.

Övriga tjänster

  • Vuxenhotell 16+

  • Luftkonditionering

  • Internet

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.