Magaluf, Mallorca

BH Mallorca Apartments - Adult Only

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 138 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

BH Mallorca Apartments tillhör BH Mallorca och ligger endast 300 m från huvudbyggnaden. Gästerna kan välja mellan både självhushållning och All Inclusive, och det senare alternativet ger tillgång till den första vattenparken i världen som enbart tillåter vuxna. Vattenparken har nio rutschkanor, tre gigantiska jacuzzis och en stor vågpool.

**Vänligen observera att detta är ett vuxenhotell som endast välkomnar gäster över 18 år. 17-åringar tillåts ta in på hotellet i sällskap med myndig person samt målmans underskrift, som även bör identifiera sig med en kopia av ID/pass.**

## Observera att ”Soft All Inclusive-konceptet” inkluderar obegränsat med läsk, upp till tre alkoholhaltiga drycker per person under lunchen samt upp till tre alkoholhaltiga drycker per person under middagen. Utöver detta tillkommer en extra kostnad för alkoholhaltiga drycker. ##

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger 700 m från stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 30 km från Palmas internationella flygplats.

Boende

Alla hotellets rum har genomgått omfattande renoveringar, och är utrustade med angränsande badrum, kokvrå, AC, platt-TV, hårtork och gratis Wi-Fi. Säkerhetsskåp finns även att tillgå mot extra avgift.

Mat & dryck

BH Mallorca Apartments har enbart självhushållning. Gästerna som har valt All-Inclusive får både mat och dryck serverat på BH Mallorca mellan 09:00 och 21:00 dagligen.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

BH Mallorca Apartments har en pool och solterrass på hotellområdet. Gästerna som inte har bokat All Inclusive har möjlighet att köpa biljetter till BH Mallorcas underhållningsprogram och nattklubb till rabatterat pris (tillgängligt endast för hotellgäster).

Övriga tjänster

  • Pool

  • Nära stranden

  • Solterrass

  • Möjlighet till All-Inclusive

  • Gratis Wi-Fi

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.