Cala Blava, Mallorca

Cap Rocat

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 505 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Cap Rocat är ett häftigt och unikt vuxenhotell (åldersgräns 15 år) i Cala Blava på Mallorca, med fem välförtjänta stjärnor i betyg. Här bor ni i ett gammalt militärfort som gjorts om till ett riktigt lyxhotell. Hotellet har flera restauranger, varav en ligger utomhus med vacker havsutsikt. Cap Rocat ligger precis vid havet och har en liten sandstrand – därifrån får man däremot klättra ner för ett par stenar eller en liten stege ner i havet. På hotellområdet finns en vacker infinitypool med saltvatten som omges av lyxiga solstolar och parasoll. Hotellet erbjuder olika typer av behandlingar och massage, samt olika avslappningsklasser som yoga och pilates. Ni bor i rymliga sviter med egen balkong, luftkonditionering och minibar.

***Detta är ett vuxenhotell och välkomnar gäster över 15 år****

Cala Blava är en liten vacker badort i Palmabukten på Mallorca. Här kan ni slappna av, avsides från stim och stoj, på hotell som ofta är av den mer exklusiva sorten. Detta kan kombineras med utflykter till mer pulserande orter, som El Arenal (3 km bort) och huvudstaden Palma (18 km bort) dit ni kommer på ca 15 minuter med bil.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid en liten strand med solstolar och parasoll. Ner till vattnet klättrar ni ner för ett par stenar eller för en badstege.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellt ligger 14 km från Palmas flygplats.

Boende

Här bor ni i lyxiga rum/sviter med egen balkong, luftkonditionering, minibar, morgonrock, tofflor och tv med DVD-spelare.

Mat & Dryck

Hotellet har två restauranger, en som ligger inomhus och en som ligger utomhus. Man har även inrett det gamla militärfortets kök som kan hyras för privata middagar och events. Hotellet kan dessutom ordna så att middag dukas på hotellrummens egna balkonger eller nere på stranden ifall man är ute efter det där lilla extra.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns en vacker infinitypool ute på en av hotellets terrasser som omges av härliga solsängar och parasoll. Dessutom finns en strand precis nedanför hotellet. Hotellet anordnar yoga- och pilatesklasser – perfekt för er som vill ägna er åt avslappnande aktiviteter på semestern. På hotellet kan ni även få massage och olika skönhetsbehandlingar.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WiFi (allmänna utrymmen)

  • Bagageförvaring

  • Bil-/cykeluthyrning

  • Tvättservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Liknande hotell