Can Pastilla, Mallorca

Isla del Sol

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 159 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Litet och familjärt lägenhetshotell med bra läge. Isla del Sol är lugnt beläget i gröna omgivningar och du kan promenera till stranden och strandpromenaden med mysiga restauranger, barer och butiker på bara några minuter. Hotellets lilla poolområde ligger i en charmig trädgård och omges av palmer och blommor.

Du tar dig enkelt med lokalbuss eller taxi till Mallorcas huvudstad Palma på bara 15 min – perfekt för en dagsutflykt!

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger 300 m från stranden. Sandstrand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger cirka 5 km från Palma flygplats.

Boende

.

Enkla lägenheter med något äldre inredning. I lägenheterna finns luftkonditionering (vid behov), balkong, TV, värdeskåp (mot avgift), badrum med badkar/dusch och en kokvrå med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, brödrost, vattenkokare och enkel köksutrustning.

Lägenheterna städas 3 gånger/vecka.

Mat & Dryck

På hotellområdet finns poolbar, bar och café. Välj på att laga egna måltider i lägenheten eller äta ute på någon av alla restauranger i området.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

.

I hotellets lummiga trädgård finns pool, barnpool, solstolar med parasoll och en poolbar. Hotellet erbjuder inga ytterligare aktiviteter men det finns gott om saker att se och göra i området! Du bor endast 200 m från lokalt centrum i Can Pastilla och 10 km från Palma, dit du lätt tar dig med lokalbuss.

Övriga tjänster

  • Reception

  • 5 våningar (Hiss)

  • WiFi

Lokal avgift kan tillkomma för vissa av faciliteterna.