Calas De Mallorca, Mallorca

HSM Canarios Park

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2326 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
HSM Canarios Park är ett prisvärt All Inclusive-hotell i Calas de Mallorca. På hotellet finns 3 pooler varav en är barnpool. Här finns även minigolfbana och lekplats samt spelrum för barnen. Under högsäsong håller hotellets personal i ett aktivitets- och underhållningsprogram med tävlingar och shower. För barnen organiseras då även lekar och annat kul i den internationella barnklubben. På hotellet finns möjlighet att spela tennis och squash för lite äldre gäster som vill hålla igång på semestern. Hotellet ligger 1,5 km från sandstranden Cala Domingos Gran - hit kör hotellet en gratis strandbuss flera gånger per dag.

Calas de Mallorca är en familjevänlig semesterort med sandstränder och ett litet centrum med barer, restauranger och klubbar.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger 1,5 km från sandstranden Domingos Gran. Hit kör hotellet gratis strandbuss flera gånger per dag.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 65 km från Palmas flygplats.

Boende
Detta hotell erbjuder dubbelrum och enkelrum. Alla rum har balkong, värdeskåp (avgift), tv (lokala och internationella kanaler), takfläkt och WiFi (avgift).

Mat & Dryck
Detta hotell har en bufférestaurang som serverar frukost, lunch och middag. Här finns även en snackbar som serverar snacks, mindre måltider och glass. Hotellet har också en bar där det serveras dryck.

I All Inclusive ingår:
- Frukost, lunch och middag serverade som buffé i hotellrestaurangen.
- Snacks från snackbaren som hamburgare, pizza, pommes frites, frukt och kakor. Här serveras även glass.
- Dryck av lokala märken från hotellets bar. Alla drycker serveras per glas. För drycker på flaska (t ex vatten eller alkohol) tillkommer en avgift.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
På HSM Canarios Park finns massor att göra. Hotellet har tre pooler varav en är barnpool. Hotellets personal anordnar under högsäsong aktiviteter om dagarna och underhållning om kvällarna. För er som hellre ägnar er åt aktiviteter på egen hand finns möjlighet att spela minigolf, volleyboll, fotboll (liten plan), tennis, squash och bordtennis. Mot avgift kan ni spela biljard.

För barnen finns lekplats och spelrum. Under högsäsong organiseras även en internationell barnklubb.

Övriga Tjänster
- 24-timmarsreception
- WiFi (mot avgift)
- TV-rum
- Snabbköp/liten kiosk
- Biluthyrning
- Bagageförvaring
- Parkering
- Lufktonditionering (allmänna utrymmen)

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan