Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer
Calas De Mallorca, Mallorca

Sol Cala Antena

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 985 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Familjevänliga Sol Cala Antena ligger uppe på en klippa med en häftig utsikt över havet. Hotellet, som är omgivet av en stor trädgård med grönska och vackra blommor, ligger mittemellan de två stränderna Cala Domingos och Cala Antena. Badar du hellre i pool finns två utomhuspooler, varav en barnpool. Hotellets yngre gäster kan också delta i barnklubbens roliga aktiviteter, medan de vuxna kan delta i olika träningsklasser.

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger 1 km från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 68 km från Palmas flygplats.

Boende
Du kan här välja mellan att bo i standardrum eller familjerum. Samtliga har luftkonditionering, tv, internet och balkong eller terrass. Familjerummen har ett separat sovrum och en bäddsoffa för upp till två barn.

Mat & dryck
I hotellets huvudrestaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Du kan välja att bo med All Inclusive. Rätterna är både lokala och internationella. Det finns också en poolbar som är öppen mellan måltiderna och där kan du beställa lättare rätter, bakverk, smörgåsar, snacks och olika sorters drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
På hotellområdet hittar du två utomhuspooler, varav en barnpool. Runt omkring på solterrassen finns parasoll och solstolar. Du kan även delta i aerobics, utomhusspinning och andra träningsklasser. För barn i åldrarna 8 månader till 12 år finns en barnklubb och mellan juli och augusti finns även aktiviteter för tonåringar. Kostnadsfritt internet erbjuds över hela hotellet.

Övriga tjänster
- 24-timmarsreception
- Luftkonditionering
- Valutaväxling
- Internet
- Minilivs
- Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.