Alcudia, Mallorca

HSM President

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 920 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Det här utmärkta hotellet är det enda i närheten av golfbanan Alcanada och det har ett härligt läge vid havet i det vackra bostadsområdet Aucanada endast 2 km från Alcudias hamn. Detta är ett populärt hotell och många familjer återkommer år efter år. Trappan ned till stranden gör det olämpligt för personer med gångsvårigheter.

Hur långt är det till närmsta strand?
Det här hotellet vetter mot stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Flygplatsen ligger 60 km från hotellet.

Boende
De rymliga rummen har badrum, hårfön, luftkonditionering, satellit-tv, direktvalstelefon, kassafack och balkong. Vissa av rummen har även fantastisk utsikt över Alcudia-bukten.

Mat & dryck
All inclusive består av frukost (08:00-10:30), lunch (13:00-15:00, med italiensk pizza och färsk pasta) och middag (18:00-21:00), allt serveras som buffé med öppet kök i huvudrestaurangen. En gång i veckan serveras temabuffé (kinesisk, mallorkinsk, mexikansk eller med fisk och skaldjur).

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Sportfaciliteter på hotellet inkluderar tennis, volleyboll, gevärsskytte, bågskytte, boule, olika spel, fotboll, bordtennis, dart, tre pooler med solstolar och parasoller, vattenpolo och miniklubb för barn från 4 till 12 år. Vid poolområdet finns det handdukar och badrockar (mot deposition). Biljard, kajaker, vindsurfning, trampbåtar, dykkurser och surfskola på stranden finns mot extra avgift. Underhållning dagtid (10:00-13:00 och 15:00-17:00) och kvällstid (20:30-24:00) erbjuds för både unga och gamla inklusive kvällsshower eller levande musik flera gånger i veckan (beroende på säsong).

Övriga tjänster
- Kassafack
- Tvättservice
- Telefon
- Sjukvård
- Internet

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan