Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer
Alcudia, Mallorca

Bahia de Alcudia Hotel & Spa

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 277 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Det här mysiga men eleganta hotellet helrenoverades 2008 och består av 283 rum varav 198 dubbelrum och 32 enkelrum fördelade på åtta våningar. Det finns en foajé med luftkonditionering, 24-timmarsreception och två hissar. På hotellet finns dessutom en rökfri restaurang med luftkonditionering, bar och en tv-salong. Gästerna kan utnyttja den gemensamma internetterminalen och tvättservice (avgift tillkommer för båda). För yngre gäster finns det en barnklubb (för 4 till 14 år) och en lekplats. Det finns även ett cykelförråd.

Hur långt är det till närmsta strand?
Det här hotellet ligger i semesterorten Alcudia endast 250 meter från en lång, delvis sluttande sandstrand.

Avstånd från närmsta flygplats
Cirka 47 km från flygplatsen Palma de Mallorca (PMI).

Boende
Rummen har badrum och balkong. Vidare finns direktvalstelefon, satellit-tv, kassafack att hyra och luftkonditionering. På begäran kan man få rum med minibar. Alla rum har luftkonditionering, satellit-tv och tvättservice.

Mat & dryck
Gästerna kan välja frukost och kvällsmål från rikliga bufféer.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Det finns en pool, snackbar vid poolen och en solterrass med parasoller och solstolar. Mot en extra avgift kan gästerna spela bordtennis, biljard eller minigolf. Det finns ett säsongsstyrt underhållningsprogram som består av sport, spel och dansevenemang, tävlingar och shower flera gånger i veckan.

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.