Torremolinos, Costa del Sol

Sol Don Pedro

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1179 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Hotel Sol Don Pedro är del av ett snyggt hotellkomplex i Costa del Sol tillsammans med Sol Don Pablo och Sol Don Marco. Med dess utmärkta läge på Torremolinos strandpromenad är detta ett perfekt hotell att boka om man är ute efter sol och bad för hela familjen. Inbäddat i gröna trädgårdar ligger Sol Don Pedros poolområde, omgivet av solstolar och solparasoll. Vill man ha en paus från solen kan man få lite motion inne på hotellgymmet eller prova på yoga, aerobics eller vattenpolo. Som gäst på Don Pedro får du ta del av alla faciliteter och aktiviteter på Don Pablo och Don Marco också.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger på stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
8 km från Malagas flygplats.

Boende
På Hotel Don Pedro kan man bo i ett rum för upp till fyra personer (tre vuxna, eller två vuxna, två barn). På rummet har man dubbelsäng, våningssäng (för barn), satellit-tv, värdeskåp, hårfön, badkar/dusch, balkong.

Mat & Dryck
Hotellet har en bufférestaurang och vill man ha någonting annat, kan man besöka både restauranger och barer på de andra två hotellen i komplexet.

Aktiviteter & Underhållning
Hotellet har fyra pooler (på hotellkomplexet finns nio allt som allt). Man kan spela bordtennis, spela spel eller prova på sporter som vattenpolo, basket, volleyboll och fotboll. Dessutom finns aerobics och yoga tillgängligt. På Don Marco kan man gå på spa och detta har du tillgång till även om du bor på Don Pedro.

Extra tillval (eventuell avgift betalas på hotellet)

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- Baggageförvaring
- Valutaväxling
- Tvättservice
- Butiker
- TV-rum

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan