Benahavis, Costa del Sol

Royal Suites Marbella

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 204 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Royal Suites Marbella är perfekt för dig som är sugen på en golfsemester. Här hittar du nämligen inte mindre än sex olika golfbanor bara 15 minuters bilfärd bort. Stranden ligger tio minuter bort med bil och hotellet har även en trevlig solterrass med en pool där du kan koppla av med en drink.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 7 km från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 67 km från Malagas flygplats.

Boende

Du kan här välja att bo i två-, tre- eller fyrarumslägenheter. Tvårumslägenheterna är 52 kvm, har ett sovrum, ett vardagsrum och ett badrum samt rymmer upp till två vuxna och ett barn. Trerumslägenheterna är 70 kvm, har ett vardagsrum, ett badrum och två sovrum samt hyser upp till fyra vuxna. Fyrarumslägenheterna är 115 kvm med plats för upp till sex personer och har två sovrum, ett vardagsrum samt två badrum.

Alla lägenheter har handdukar, luftkonditionering, tv, matplats samt en köksvrå med mikrovågsugn, kokplattor, kylskåp och diskmaskin. Tvårumslägenheterna har även balkong, medan de större har terrass med utsikt mot golfbanan eller bergen.

Mat & Dryck

En restaurang samt en bar finns på hotellet, men då samtliga lägenheter har kokmöjligheter så kan du även enkelt laga din egen mat.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Hotellet har en utomhuspool och tillhörande solterrass med solstolar och parasoll. De har även biljard och solarium. Närmsta strand ligger tio minuter bort med bil, samt att du hittar sex olika golfbanor i området.

Övriga Tjänster

  • Parkering

  • Internet

  • Bagageförvaring

  • Utflyktsdisk

  • Tvättservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.