Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer
Fuengirola, Costa del Sol

Ronda 4 Apartments

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 736 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
På Ronda 4 Apartments bor ni i rymliga lägenheter precis vid stranden i Fuengirola. Lägenheterna bjuder på bekvämligheter som balkong och kokvrå. På hotellet finns två pooler, en för vuxna och en för barn, så att liten som stor kan svalka sig på hotellområdet. För barn finns även en lekplats och ett inomhuslekområde. Hotellet har en restaurang och ett café, samt ett snabbköp där ni kan köpa enkla matvaror för egen matlagning. I spelrummet kan ni umgås och spela biljard, fotbollsspel och annat kul.

Fuengirola är en av Costa del Sols mest populära semesterorter. Här finns en lång fin sandstrand, en kul vattenpark och en vacker zoologisk trädgård som passar perfekt för en lugn promenad. Varje tisdag håller ortens marknad rum.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 33 km från Malagas flygplats.

Boende
Här erbjuds enrums-, tvårums- och trerumslägenheter. Enrummarna kombinerar sovrum och vardagsrumsutrymme, tvårummarna har ett sovrum och ett vardagsrum separat och trerummarna har två sovrum och ett vardagsrum separat. Alla lägenheter har tv, luftkonditionering, badrum och balkong/terrass, samt en kokvrå med spis och kylskåp.

Mat & Dryck
Hotellet har ett café och en restaurang, men i er kokvrå kan ni även laga egen mat. På hotellområdet hittar ni ett snabbköp där ni kan köpa enklare matvaror.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Här finns en pool för vuxna och en pool för barn. Hotellet har ett spelrum med biljard, fotbollsspel och annat kul. För yngre barn finns en lekplats utomhus och ett lekområde inomhus.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- WiFi (30 minuter gratis/dag – med reservation för ändringar)
- Tvättservice (avgift)
- Snabbköp
- Uttagsautomat

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.