Benalmadena, Costa del Sol

Benal Beach

Läs mer om hotellet

Översikt
Bara 300 meter från Santa Ana-stranden i Benalmadena ligger Benal Beach. Hotellet har ett fint poolområde, omgiven av grönskande trädgårdar, med fyra pooler och vattenrutschbanor. Under sommarmånaderna finns också en poolbar där du kan beställa svalkande drycker. Du kan också träna på gymmet eller njuta av massage och turkiskt bad på hotellets spa.

**Vänligen notera att Benal Beachs och Select Benal Beachs lägenheter ligger i samma byggnad, men hotellets gäster ombeds checka in vid Benal Beach reception.**

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger 300 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 14 km från Malagas flygplats.

Boende
Du bor här i lägenheter med kaklat golv och enklare inredning. Samtliga har en kokvrå med kokplattor, mikrovågsugn och kylskåp. De har också balkong eller terrass med utsiktmot havet eller bergen. Tv och luftkonditionering finns att hyra.

Mat & dryck
Hotellet har ingen restaurang, men under sommarmånaderna är poolbaren öppen, där du kan beställa olika sorters snacks och drycker. Det finns också ett minilivs på hotellområdet och i området hittar du många olika matställen.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Hotellet har ett stort poolområde med fyra pooler, varav en med vattenrutschbanor. På gräsmattorna kring poolen finns solstolar. Det finns även ett gym och ett spa med uppvärmd pool, bastu, turkiskt bad och massage. I området finns också många barer och butiker.

Övriga tjänster
- 24-timmarsreception
- Luftkonditionering
- Minilivs

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.