Tossa De Mar, Costa Brava

MedPlaya Esmeraldas Aparthotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 442 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Här bor ni i den lugna badorten Tossa de Mar på Costa Brava-kusten. Aparthotel Esmeralda erbjuder enkelt men omtyckt boende, med tillgång till utomhuspool med avdelad barnsektion. Hotellet har en bufférestaurang som serverar frukost och middag samt en bar som serverar snacks och dryck. Ni bor bara 800 meter från stranden och 500 meter in till ortens centrum.

Hur långt är det till närmsta strand?

Ni bor 800 meter från Tossa de Mars strand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 42 km från Gironas flygplats och 104 km från Barcelona El Prat.

Boende

Här bor ni i enrumslägenhet (studio) eller tvårumslägenhet (one bedroom apt). Alla lägenheterna har luftkonditionering, balkong/terrass, telefon, kylskåp, kokvrå, satellit-tv. I kokvrån hittar ni 2 kokplattor och en mikrovågsugn. Enrummarna kombinerar vardagsrum och sovrum medan tvårummarna har vardagsrum och sovrum separat.

Mat & Dryck

Här finns en bufférestaurang som serverar mellan 8-10 och 19.30-21.30. Här finns även en bar som serverar dryck, samt snacks fram till klockan 15.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns en utomhuspool med med en grundare sektion för barn. Hotellet erbjuder också möjligheten att spela biljard, bordtennis och videospel. Då och då bjuds det på underhållning från hotellets personal.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WIFI (allmänna utrymmen)

  • Valutaväxling

  • Tvättservice

  • Biluthyrning

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.