Allocation on Arrival Costa Brava, Costa Brava

Top Secret H. Top Hotels - 4 Stars

Läs mer om hotellet

Översikt
När du bokar Top Secret H. Top Hotels - 4 Stars innebär detta att du bokar ett ospecificerat boende på något av hotellkedjan H.Tops hotell.

Hotellen ligger längs med hela Costa Brava-kusten, från Calella i södra delen till Platja d’Aro i norr. Skulle du vilja ha ett särskilt hotell så rekommenderar vi att du istället bokar det specifika hotellet, eftersom du här placeras på det hotell som har plats. Om du reser tillsammans med en annan grupp som har gjort en separat bokning så kan ni bli allokerade olika hotell.

Du kommer att meddelas vilket hotell du blivit allokerad några dagar innan avresa. Du kan inte lägga till transfer i samband med att du bokar ospecificerat hotell, men så fort du blivit meddelad om vilket hotell du ska på kan du välja att lägga till transfer med buss eller taxi.

Hur långt är det till närmsta strand?
Alla H.tops hotell ligger max 1 km från stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Avståndet till flygplatsen varierar, då hotellen ligger utmed hela Costa Brava-kusten.

Boende
Du kan bli placerad på något av följande hotell:
- Caleta Palace
- Royal Beach
- Royal Sun Suites
- Pineda Palace
- Calella Palace & Spa
- Amaika
- Royal Sun
- Platja Park
- Royal Star & Spa

För mer information om hotellens specifika faciliteter så kan du läsa mer på hotellens egna rumsbeskrivningar.

Mat & dryck
Alla H.Tops hotell erbjuder måltider i bufféform samt att du kan välja att bo med All Inclusive. Snacks, glass och olika drycker serveras också.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Faciliteter kan variera mellan hotellen, men alla har en pool, vissa med en grundare del för barnen och andra med en separat barnpool. Hotellen har ett underhållningsprogram med aktiviteter för både barn och vuxna. Samtliga hotell har en barnklubb som anordnar roliga spel, lekar och aktiviteter.

Övriga tjänster
- 24-timmarsreception
- Luftkonditionering
- Internet

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.