Malgrat De Mar, Costa Brava

Hotel Cartago Nova by Alegria

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 358 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

På H.TOP Cartago Nova bor du en kort bit från havet i den populära turistorten Malgrat de Mar. I området så hittar du både shopping, restauranger och nöjen. Vill du göra en dagsutflykt till Barcelona så tar du dig enkelt dit på en timme med bil. Hotellet erbjuder enkla, men ljusa rum med balkong och internet. Här finns också en bufférestaurang, ett soligt poolområde och underhållning för både barn och vuxna.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger bara 100 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 77 km från Barcelonas flygplats och 33 km från Gironas flygplats.

Boende

Du bor här i ljusa rum med tv, telefon, luftkonditionering och kostnadsfritt internet. Samtliga har också möblerad balkong med utsikt mot bergen eller havet.

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Du kan välja att bo med All Inclusive. Det finns också en bar där du kan beställa snacks och olika drycker. Tack vare det centrala läget så finns också en mängd olika restauranger och barer i området.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en solterrass med parasoll och solstolar samt en utomhuspool. För barn mellan 4 och 12 år så finns en barnklubb (öppen sommartid) som anordnar dagliga aktiviteter som ansiktsmålning och piratlekar. Det finns också biljardbord och kvällstid anordnas underhållning i form av musik- och dansuppträdanden. I samma byggnad ligger också nattklubben Tropicana, för dig som vill dansa natten lång. **Med TOP Passport får du tillgång till faciliteterna på alla H.TOPs 3-stjärniga hotell. Väljer du att bo med All Inclusive GOLD får du även tillgång till faciliteterna på de 4-stjärniga hotellen (med undantag för H.TOP Amaika). Det finns också en buss, TOP Free Bus, som går mellan alla hotellen från Lloret de Mar till Calella under högsäsong. Barnklubben, TOP Mini Club, anordnar också underhållning för hotellets yngre gäster. Väljer du att bo med All Inclusive så får du också rabatt på bland annat utflykter till Barcelona och The Medieval Castle show.**

Övriga tjänster

- Internet - Valutaväxling - Luftkonditionering - Värdeskåp Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.