Lloret De Mar, Costa Brava

GHT Oasis Park Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1387 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

GHT Oasis Park Hotel ligger bara 15 minuters promenad från centrala Lloret de Mar och stranden hittar du bara fem minuter bort. Hotellet har en utomhuspool, ett gym och ett spa, där du kan slappna av efter en dag i solen. För barnen finns en barnpool och i högsäsong anordnar barnklubben roliga aktiviteter. Är du sport- och friluftsintresserad ligger också den spännande äventyrsparken AbreAventura med höghöjdsbanor endast 2 km bort.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 600 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 90 km från Barcelonas flygplats och 30 km från Gironas flygplats.

Boende

Du kan här välja mellan enkelrum, dubbelrum, lägenheter eller juniorsviter. Samtliga har luftkonditionering, telefon och tv. De flesta har också balkong eller terrass.

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Det finns även en bar i lobbyn som erbjuder snacks och alkoholhaltiga samt alkoholfria drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en utomhuspool, med en anslutande barnpool, omgiven av en terrass med solstolar och parasoll. Det finns även ett gym samt ett spa med inomhuspool, bastu, turkiskt bad, jacuzzi och massage. Både dagtid och kvällstid anordnas underhållning och under högsäsong finns en barnklubb som anordnar olika aktiviteter. Gratis internet är tillgängligt över hela hotellområdet.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Luftkonditionering

  • Internet

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.