Lloret De Mar, Costa Brava

L'Azure

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 426 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Fyrstjärniga L'Azure ligger bara några minuters promenad från Lloret de Mars många butiker, barer och restauranger. Här kan du välja bland fler olika rumstyper som alla har balkong. Det finns två restauranger och du kan bland annat svalka dig med en cocktail i baren på takterrassen. De vuxna kan också träna på gymmet eller njuta av avkopplande spabehandlingar, medan barnen leker på vattenlekplatsen eller deltar i barnklubbens aktiviteter.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 900 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 85 km från Barcelonas flygplats och 25 km från Gironas flygplats.

Boende

Du kan här välja mellan att bo i standardrum, superiorrum, deluxerum, sviter eller familjerum. Samtliga har tv, telefon, internet, värdeskåp och balkong.

Mat & dryck

Hotellet har en bufférestaurang och en á la carte-restaurang. Här finns också flera olika sorters barer, inklusive en sportbar och en rooftopbar, där du kan beställa olika sorters drycker och cocktails. Tack vare det centrala läget så hittar du också många restauranger och barer i området.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har fyra pooler och en vattenlekplats för barnen. Det finns också ett spa och ett gym. För barnen finns en barnklubb. Ett underhållningsprogram finns även.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Internet

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.