Lloret De Mar, Costa Brava

Helios

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 530 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Helios ligger centralt i omtyckta Lloret de Mar. Bara 100 meter från hotellet finns också en busstation där bussar till bland annat Barcelona går. Hotellet är speciellt populärt bland äldre resenärer, men det passar alla som vill vara nära både strand och centrum. Passa på att ta del av hotellet gratis WiFi som är tillgängligt över hela hotellområdet, inklusive rummen.

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger endast 150 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 92 km från Barcelonas flygplats och 29 km från Gironas flygplats.

Boende
Hotellet erbjuder 228 rum som alla har balkong. Samtliga har också telefon, tv, internet och luftkonditionering. Minikylskåp finns tillgängligt på förfrågan (mot avgift). Städning och byte av handdukar sker dagligen och sängkläder byts var tredje dag.

**Vänligen observera att varken svensexor, möhippor eller gruppbokningar för fler än fem rum är tillåtna på hotellet.**

Mat & dryck
Hotellet har en restaurang där frukost, lunch och middag serveras dagligen i bufféform. Det finns också en bar där du kan beställa olika drycker, lättare rätter och snacks.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Hotellet har en solterrass med parasoll och solstolar. En utomhuspool finns (öppen under sommaren) och en uppvärmd inomhuspool (öppen 1/11 - 1/5). Ett läsrum, tv-rum och spelrum finns också. Kvällsunderhållning erbjuds i baren varje kväll och gratis WiFi erbjuds över hela hotellområdet, inklusive i rummen. Tack vare det centrala läget finns ett flertal barer och restauranger i närheten, samt att Lloret de Mars busstation ligger endast 100 meter från hotellet. Från denna kan du enkelt ta bussar till de mindre städerna i närheten eller in till Barcelona.

Övriga tjänster
- 24-timmarsreception
- Internet
- Bagageförvaring
- Valutaväxling
- Varuautomat (snacks & dryck)
- Luftkonditionering
- Biluthyrning
- Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.